Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Keskustelu Wikitravelista:Ravintolat

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 20. kesäkuuta 2007 kello 22.16 – tehnyt Jopo (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mikäs on muuten meidän politiikka näiden automaagilistausten käytössä? Tarkoitan siis ravintolojen tapauskessa <eat>-tägiä, jolla tuo muotoilu menee automaattisesti kohdilleen. 20. kesäkuuta 2007 kello 07.44 (EDT) -- Trsqr

Kai niitä suositellaan, mutta ei mikään pakko käyttää? Ongelma niissä on esim. se ettei wiki markupia voi käyttää tagien sisällä, joten noi kursivoidut lisätiedot ei onnistu tägeissä (tai kertokaa jos siihen on tapa, itse testasin vain kerran pikaisesti). --Jopo 20. kesäkuuta 2007 kello 08.18 (EDT)
Kylla markuppi toimii siella missa sen pitaisi, eli bodyssa, kts. alla:
  • Test. Jippiijee kato aiti se on tagi
Ja musta voisi koittaa suositella yksinomaan noita: ne on kieltamatta justnyt viela tokeron nakoisia, mutta Evan-seta leipoo parhaillaan AJAX-viritysta jolla noita voi sitten muokata lennossa. Jpatokal 20. kesäkuuta 2007 kello 09.29 (EDT)
Bodyssä toimii joo, mutta kun noita kursivointeja tarvitsisi tagin sisällä esim. osoitteen jälkeen lisäohjeissa ja hintatietojen lisätiedoissa, tyyliin <eat name="McDonald's" address="Esimerkki 1 ''(sisäpihalla)''">. Mutta jos tuo uusi versio tuo korjauksen tähän niin mikäpäs siinä. --Jopo 20. kesäkuuta 2007 kello 09.35 (EDT)
Tuolla on tuollainen piiloattribuutti kuin directions, noiden ohjeiden antamiseen, esim: <eat name="Hörppis" address="Kuninkaankartanontie 2" directions="Siinä aseman vieressä">Hörppiksestä saa lähinnä nestemäistä ravintoa.</eat> tuottaa tuloksena: Kökkelin Hörppis, Hansatie 4 (Siinä aseman vieressä). Hörppiksestä saa lähinnä nestemäistä ravintoa. -- Trsqr 20. kesäkuuta 2007 kello 12.24 (EDT)
Lisätään vielä, että toinen attribuutti, jota ei ole tuossa muokkaustyökaluissa valmiina, on alt=, jonka avulla voi antaa ko. paikan nimen muulla kielellä. -- Trsqr 20. kesäkuuta 2007 kello 12.33 (EDT)
Löytyykö piiloattribuutti myös hintalisätiedoille? Muuten alkaa vaikuttaa ihan hyvältä. --Jopo 20. kesäkuuta 2007 kello 12.47 (EDT)
Mitä tarkoitat tuolla hintalisätiedolla? Tuo price-attribuuttihan on tuolla muokkaustyökalulaatikossa (kiva sana ens kuun liaison-raporttiin :) ihan valmiiksi jo... -- Trsqr 20. kesäkuuta 2007 kello 13.00 (EDT)
Price on joo, mutta projektisivulla toivomamme muoto on "alahinta-ylähinta € (hintalisätiedot)", joten millä atribuutilla nuo lisätiedot saadaan mukaan (oletan että tuo price siis sisältää tuon alahinta-ylähinta -välin)? --Jopo 20. kesäkuuta 2007 kello 18.12 (EDT)