Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Keskustelu Wikitravelista:Ravintolat

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 20. kesäkuuta 2007 kello 13.39 – tehnyt Jopo (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mikäs on muuten meidän politiikka näiden automaagilistausten käytössä? Tarkoitan siis ravintolojen tapauskessa <eat>-tägiä, jolla tuo muotoilu menee automaattisesti kohdilleen. Trsqr 20. kesäkuuta 2007 kello 07.44 (EDT) -- Trsqr

Kai niitä suositellaan, mutta ei mikään pakko käyttää? Ongelma niissä on esim. se ettei wiki markupia voi käyttää tagien sisällä, joten noi kursivoidut lisätiedot ei onnistu tägeissä (tai kertokaa jos siihen on tapa, itse testasin vain kerran pikaisesti). --Jopo 20. kesäkuuta 2007 kello 08.18 (EDT)
Kylla markuppi toimii siella missa sen pitaisi, eli bodyssa, kts. alla:
  • Test. Jippiijee kato aiti se on tagi
Ja musta voisi koittaa suositella yksinomaan noita: ne on kieltamatta justnyt viela tokeron nakoisia, mutta Evan-seta leipoo parhaillaan AJAX-viritysta jolla noita voi sitten muokata lennossa. Jpatokal 20. kesäkuuta 2007 kello 09.29 (EDT)
Bodyssä toimii joo, mutta kun noita kursivointeja tarvitsisi tagin sisällä esim. osoitteen jälkeen lisäohjeissa ja hintatietojen lisätiedoissa, tyyliin <eat name="McDonald's" address="Esimerkki 1 ''(sisäpihalla)''">. Mutta jos tuo uusi versio tuo korjauksen tähän niin mikäpäs siinä. --Jopo 20. kesäkuuta 2007 kello 09.35 (EDT)