Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Keskustelu Wikitravelista:Kuukauden kohde” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(olen samaa mieltä Janin kanssa)
Rivi 52: Rivi 52:
  
 
::::Kohde ja muu info pitaisi erottaa kahteen eri variseen laatikkoon -- nyt nayttaa silta etta ne ovat osa samaa. [[Käyttäjä:Jpatokal|Jpatokal]] 6. tammikuuta 2008 kello 11.11 (EST)
 
::::Kohde ja muu info pitaisi erottaa kahteen eri variseen laatikkoon -- nyt nayttaa silta etta ne ovat osa samaa. [[Käyttäjä:Jpatokal|Jpatokal]] 6. tammikuuta 2008 kello 11.11 (EST)
 +
 +
:::::Niin pitäisi. --[[Käyttäjä:!!!!!adeen!!!!!|!!!!!adeen!!!!!]] ([[Keskustelu käyttäjästä:!!!!!adeen!!!!!|kestikievari]]/[[Toiminnot:Muokkaukset/!!!!!adeen!!!!!|tuoreet muutokset]]) :) 8. tammikuuta 2008 kello 11.08 (EST)

Versio 8. tammikuuta 2008 kello 16.12

Mallinne

Wikitravel

Neuvonta

Tervetuloa, Sukella sisään Ohje, UKK, Hakuohje, Tunnukset, Hiekkalaatikko, Kestikievari, Sanasto, lisää...

Hanke

Tietoja, Mitä Wikitravel on ja ei ole, Käytännöt, Ole reilu, Wikimatkaajat Attribution-ShareAlike- lisenssi, Why Wikitravel isn't GFDL, Copyleft

Työkalupakki & Toiminnot

Tyyliopas, Maantieteellinen jaottelu, Mikä on artikkeli?, Tiedon sijoittaminen, Artikkelin nimeäminen, Artikkelimallit, Article status

Ko tao longtail boat.jpg

Ko Tao (เกาะเต่า) tunnetaan ensisijaisesti yhdestä asiasta - sukeltamisesta. Ympäröivät vedet ovat kirkkaita ja lämpimiä, eikä merivirtoja ole liiaksi. Ko Tao on Thaimaan sekä koko Aasian suurin sukelluskeskus ja välillä tuntuukin, että koko saari elää vain sukeltaakseen. Tekemistä riittää kuitenkin myös veden tai maan pinnalla pysytteleville. (lisää...)


Siinä se sitten on, kuukauden kohteen mallinne (Ko Tao vain esimerkkinä). Lähes identtinen muista kieliversioista löytyviin, mutta ehkä on hyvä että kaikki toimivat samalla tavalla. :) En tiedä onko järkevää vielä luoda tuota OTBP-laatikkoa, kun tasokkaita kuukauden artikkeleiksikaan sopivia kohteita ei löydy kovin paljoa... Kommenttia? Haisku 5. tammikuuta 2008 kello 07.11 (EST)

Lisäsin vielä Wikitravel laatikon tuohon rinnalle, sen voi tarpeen vaatiessa sitten korvata sillä OTBP-boksilla. Tuo siis nyt vain esimerkkinä minkälainen se voisi olla. Haisku 5. tammikuuta 2008 kello 09.14 (EST)
Mmm, kylla Wikitravel-introboksin pitaisi mielestani pysytella sivun ylalaidassa. Sen sijaan alempana olevan boksin projekti-linkit (Tervetuloa ym ym) voisi koittaa rutistaa tohon? Jpatokal 5. tammikuuta 2008 kello 20.57 (EST)
No kyllähän sen siihen saa, mutta ei omasta mielestäni näytä kovin hyvältä. Kannatan edelleen ajatusta että tämä mallinne pistetään tuohon introboksin paikalle. Introtekstin voisi heittää tuohon vasemmalle puolelle niin että sattuu silmiin heti ensimmäiseksi. Keskustelua pitäisi ehkä jatkaa etusivun keskustelusivulla, että saisi muidenkin mielipiteitä :) Haisku 6. tammikuuta 2008 kello 04.59 (EST)
Kohde ja muu info pitaisi erottaa kahteen eri variseen laatikkoon -- nyt nayttaa silta etta ne ovat osa samaa. Jpatokal 6. tammikuuta 2008 kello 11.11 (EST)
Niin pitäisi. --!!!!!adeen!!!!! (kestikievari/tuoreet muutokset) :) 8. tammikuuta 2008 kello 11.08 (EST)