Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Keskustelu:Romania” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(pikku lisäys)
p
Rivi 1: Rivi 1:
"Lahjonta onkin eräs romanialaisen yhteiskunnan suurimmista ongelmista ja se on pesiytynyt syvälle yhteiskunnan rakenteisiin" (wikitravel-artikkeli Romaniasta). Asia todellakin on näin, vaikka lahjonnasta on etenkin viime vuosina yritetty entistä tehokkaammin päästä eroon. Onko siis suotavaa, että esim. Wikitravelin artikkeleissa lahjontaa suositellaan enemmän tai vähemmän suorasti? Ainakaan lahjomiseen liittyvät ongelmat eivät vähene, sillä että (Romanian mittakaavassa rikkaat) turistit tarjoavat lahjuksia milloin missäkin. Minusta ainakin lahjontaan liittyvät kohdat voisi poistaa artikkelista etenkin kun maassa tulee ainakin nykyisin toimeen myös täysin ilman voitelurahaa. Kommentteja?
+
"Lahjonta onkin eräs romanialaisen yhteiskunnan suurimmista ongelmista ja se on pesiytynyt syvälle yhteiskunnan rakenteisiin" (wikitravel-artikkeli Romaniasta). Asia todellakin on näin, vaikka lahjonnasta on etenkin viime vuosina yritetty entistä tehokkaammin päästä eroon. Onko siis suotavaa, että esim. Wikitravelin artikkeleissa lahjontaa suositellaan enemmän tai vähemmän suorasti? Ainakaan lahjomiseen liittyvät ongelmat eivät vähene, sillä että (Romanian mittakaavassa rikkaat) turistit tarjoavat lahjuksia milloin missäkin. Minusta ainakin lahjontaan liittyvät kohdat voisi poistaa artikkelista etenkin kun maassa tulee ainakin nykyisin toimeen myös täysin ilman voitelurahaa. Kommentteja? [[Käyttäjä:Mussu|mussu]] 23. heinäkuuta 2007 kello 06.40 (EDT)
''(Miten saan nimimerkkini näkyviin? Näemmä se ei ainakaan ylläolevaan viestiin automaattisesti tullut. // Mussu)''
 

Versio 23. heinäkuuta 2007 kello 10.44

"Lahjonta onkin eräs romanialaisen yhteiskunnan suurimmista ongelmista ja se on pesiytynyt syvälle yhteiskunnan rakenteisiin" (wikitravel-artikkeli Romaniasta). Asia todellakin on näin, vaikka lahjonnasta on etenkin viime vuosina yritetty entistä tehokkaammin päästä eroon. Onko siis suotavaa, että esim. Wikitravelin artikkeleissa lahjontaa suositellaan enemmän tai vähemmän suorasti? Ainakaan lahjomiseen liittyvät ongelmat eivät vähene, sillä että (Romanian mittakaavassa rikkaat) turistit tarjoavat lahjuksia milloin missäkin. Minusta ainakin lahjontaan liittyvät kohdat voisi poistaa artikkelista etenkin kun maassa tulee ainakin nykyisin toimeen myös täysin ilman voitelurahaa. Kommentteja? mussu 23. heinäkuuta 2007 kello 06.40 (EDT)