Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Keskustelu:Helsinki

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 13. elokuuta 2011 kello 21.46 – tehnyt 82.103.241.144 (keskustelu) (Saaret)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Metroasemat

Onko tuo metroasemien lista todella tarpeen? Ne nakee vieressa olevasta kartastakin. Jpatokal 26. heinäkuuta 2007 kello 07.58 (EDT)

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Poistin asemalistauksen. Haisku 29. heinäkuuta 2007 kello 04.41 (EDT)

ARVOISA ASIAKAS TERVETULOA TUTTUSTUA MEIDÄN PALVELUT Tämänhetkinen tarjous: Säästä 59%, Osta Lahjakortin 4 tuntia Siivousta vain 70,00 Euro Kun jätät siivouksen City.Finland M-V:n osaaville ja luotettaville ammattilaisille, sinulle jää enemmän aikaa ja energiaa keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Lisäksi siivouspalveluistamme saat hyödyntää 60 % kotitalousvähennyksen! Eikö olisi ihana tulla kotiin, istua vain alas ja nauttia, kun koti olisi valmiiksi siisti? Lattiat kiiltäisivät, pinnat olisivat puhtaat ja pölyhiukkaset ja roskat tiessään. Ulkomaailman kaaos vaihtuisi kodikkaaseen puhtauteen ja järjestykseen, ja aikaa jäisi myös muihin aktiviteetteihin. Kotisiivouksesta ei tarvitsisi murehtia. Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä meihin Puh 040-4452367, me teemme sen sinulle mahdolliseksi. Jätä kotisiivous meidän huoleksemme. LUE LISÄÄ: WWW.PUTSCLEAN.EU OSTA NYT LAHJAKORTTIN: WWW.ENIROHELSINKI.EU SUOSITTELE TÄTÄ DIILIÄ KAVEREILLESI. Sinä saat 6,00 € jokaisesta kaverista, joka ostaa ensimmäisen diilinsä CITYDEAL.

SUOSITTELE TÄTÄ DIILIÄ KAVEREILLESI. Sinä saat 6,00 € jokaisesta kaverista, joka ostaa ensimmäisen diilinsä CITYDEAL.

Historia nitpick

"Helsinki oli Moskovan, Lontoon ja Washingtonin ohella ainoa sotaan osallistuneiden maiden pääkaupunki jota ei valloitettu" Pitäisikö tässä oikeasti sanoa miehitetty vai mitä tällä tarkoitetaan? Ainakin Tokio on toinen pääkaupunki, jota ei valloitettu ja miehittämättömiin pitää lukea myös Ottawa. Vai puhutaanko tässä vain Euroopan valtioista? Ehkä paras poistaa koko lause... tai puhua "ainoista", miehittämättömistä, Euroopan valtioista.

Pitäisi tosiaan puhua vain Euroopan pääkaupungeista ja miehitetyistä sellaisista. Ehkä on parempi poistaa koko lause. Haisku 2. helmikuuta 2008 kello 04.15 (EST)

Wikitravel Press julkaisee Helsinki-oppaan

Firmani Wikitravel Press on juuri julkaissut (englanninkielisen) Helsinki-oppaan, joka kattaa kanssa Porvoon ja Nuuksion. Uusi toimittaja on hakusessa, joten jos englanti on hanskassa ja homma kiinnostaisi, niin selaappa Editors-sivustoa — tasta maksetaan rahaakin. Jpatokal 4. heinäkuuta 2008 kello 13.43 (EDT)

Helsinki Wikimediassa

Täydentelin hieman kuvia Wikimedian Helsinki -sivustolle http://commons.wikimedia.org/wiki/Helsinki - jos liittyy mitenkään Wikitraveliin tai ideointiin...