Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Kalifornia” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kalifornia

Default Banner.jpg

(Ak: Uusi sivu: '''Kalifornia''' on yksi Yhdysvaltain 50. osavaltiosta. Se on pinta-alaltaan yksi Yhdysvaltain suurimmista osavaltioista. Osavaltion pääkaupunki on Los Angeles. ...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kalifornia''' on yksi [[Yhdysvallat|Yhdysvaltain]] 50. osavaltiosta. Se on pinta-alaltaan yksi Yhdysvaltain suurimmista osavaltioista. Osavaltion pääkaupunki on [[Los Angeles]].
+
'''Kalifornia''' on yksi [[Yhdysvallat|Yhdysvaltain]] 50. osavaltiosta. Se on pinta-alaltaan yksi Yhdysvaltain suurimmista osavaltioista. Kalifornia sijaitsee läntisessä osassa Yhdysvaltoja. Osavaltion pääkaupunki on [[Los Angeles]], muita suuria kaupunkeja ovat muun muassa [[San Fransisco]], [[San José]] ja [[San Diego]]. Kaliforniassa puhutaan englannin lisäksi paljon espanjaa.
  
 
{{runko}}
 
{{runko}}
 
[[en:California]]
 
[[en:California]]

Versio 12. heinäkuuta 2007 kello 13.04

Kalifornia on yksi Yhdysvaltain 50. osavaltiosta. Se on pinta-alaltaan yksi Yhdysvaltain suurimmista osavaltioista. Kalifornia sijaitsee läntisessä osassa Yhdysvaltoja. Osavaltion pääkaupunki on Los Angeles, muita suuria kaupunkeja ovat muun muassa San Fransisco, San José ja San Diego. Kaliforniassa puhutaan englannin lisäksi paljon espanjaa.

Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!