Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Luodaan sivua Juhon Valkoinen-huone

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. lokakuuta 2012 kello 21.59 IBcash (keskustelu | muokkaukset) poisti sivun Juhon Valkoinen-huone (sisälsi: ”{{poistettava}} '''Juhon Valkoinen Huone''' on kaupunki alueessa. ==Ymmärrä== Siellä voi olla hirveää ==Tule== Tule jos uskallat ;) ==Liiku== Sinne on junayhteys keittiönkautta ===Autolla=== Parkkipaikka ulkona ===Bussilla===...”)

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)