Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Jokamiehenoikeudet

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
{{matkailuaihe}}
+
'''Jokamiehenoikeudet''' [http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=249465&lan=FI]
 +
  
'''Jokamiehenoikeudet''' [http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=249465&lan=FI] mahdollistavat luonnossa liikkumisen jokaiselle ilman maanomistajan lupaa.
 
 
 
[[en:Right to access]]
 
[[en:Right to access]]
 
[[sv:Allemansrätten]]
 
[[sv:Allemansrätten]]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline: