Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Japani

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 42: Rivi 42:
  
 
==Muut kohteet==
 
==Muut kohteet==
* [[Fuji-vuori]] — Japaniiin korkein vuori kohoaa 3776 metriin. Fuji-vuorta ympäröi 35 neliökilometrin laajuinen '''Aokigaharan metsä''' (青木ヶ原). Aokigaraha on patikointikohde, mutta myös surullisen kuuluisa itsemurhametsänä. Japanilaisessa kansanperinteessä Aokigahara on demonien asuinpaikka.
+
* [[Fuji-vuori]] — Japanin korkein vuori kohoaa 3776 metriin. Fuji-vuorta ympäröi 35 neliökilometrin laajuinen '''Aokigaharan metsä''' (青木ヶ原). Aokigaraha on patikointikohde, mutta myös surullisen kuuluisa itsemurhametsänä. Japanilaisessa kansanperinteessä Aokigahara on demonien asuinpaikka.
  
 
==Ymmärrä==
 
==Ymmärrä==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)