Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Dominikaaninen tasavalta” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Dominikaaninen tasavalta

Default Banner.jpg

p (Käyttäjän Kobac (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän 80.221.254.91 tekemään versioon.)
Rivi 17: Rivi 17:
  
 
'''Dominikaaninen tasavalta''' on valtio [[Karibianmeri|Karibianmerellä]] Hispaniolan saarella [[Haiti]]n itäpuolella. Dominikaaninen tasavalta on yksi suosituimmista Karibian lomakohteista.
 
'''Dominikaaninen tasavalta''' on valtio [[Karibianmeri|Karibianmerellä]] Hispaniolan saarella [[Haiti]]n itäpuolella. Dominikaaninen tasavalta on yksi suosituimmista Karibian lomakohteista.
 
==Matkailuneuvonta== 
 
* [http://www.topholidaydestination.info/dominican-republic-top-holiday-destinations/ '''Dominikaaninen tasavalta - Matkaopas''']
 
  
  

Versio 26. maaliskuuta 2014 kello 11.00

Playa del Cayo Levantado
Sijainti
noframe
Lippu
Dr-flag.png
Perustiedot
Pääkaupunki Santo Domingo
Valtiomuoto tasavalta
Valuutta Dominikan peso (DOP)
Pinta-ala yhteensä: 48,730 km2
maata: 48,380 km2
vettä: 350 km2
Väkiluku 9,183,984 (heinäkuu 2006 arv.)
Kieli espanja
Uskonto roomalaiskatolilaisia 95%
Sähkö 110/60Hz (USA pistoke)
Puhelinnumero +1-809
Internet-domaini .do
Aikavyöhyke (UTC) UTC-4, GMT-5


Dominikaaninen tasavalta on valtio Karibianmerellä Hispaniolan saarella Haitin itäpuolella. Dominikaaninen tasavalta on yksi suosituimmista Karibian lomakohteista.


Kaupungit

Muut kohteet

Ymmärrä

Maa on yksi maailman köyhimpiä. Useat turistit oleskelevat vain paikallisilta asukkailta suljetuilla All Inclusive -hotellialueilla, joissa hintataso on lähellä vauraampien maiden hintatasoa.

Ilmasto

Tule

Lentokoneella

Laivalla

Liiku

Puhu

Osta

Hintataso

Syö

Juo

Nuku

Opiskele

Työskentele

Pysy turvassa

Turistien suosimat all inclusive -lomakylät ovat erittäin turvallisia. Tyypillisesti aseistetut vartijat estävät ulkopuolisilta pääsyn hotellin alueelle.

Hotellialueen ulkopuolella on hyvä muistaa, että paikallinen väestö on eurooppalaisen mittapuun mukaan erittäin köyhää. Tervettä järkeä noudattamalla Dominikaaninen tasavalta on kuitenkin hyvin turvallinen maa. Älä harhaile suurissa kaupungeissa tai rannoilla yöllä ryöstöriskin takia.

Pysy terveenä

Dominikaanisessa tasavallassa matkustamiseen ei liity suurempia terveysriskejä. Tietyillä alueilla kannattaa kuitenkin varautua malariaan.

Kunnioita

Dominikaanisessa tasavallassa suhtaudutaan matkailijoihin yleensä ystävällisesti.

Vältä keskustelunaihetta maan entisestä diktaattorista Rafael Trujillosta.

Ota yhteyttä

Lue lisääTämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!