Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Chichen Itza” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Chichen Itza

Default Banner.jpg

p
(Ymmärrä)
Rivi 2: Rivi 2:
  
 
==Ymmärrä==
 
==Ymmärrä==
 +
Chichen Itzan sijainti tekee siitä suositun matkakohteen. Monet turistit poikkeavat alueella päivän reissuilla esimerkiksi [[Cancun]]ista. Turistimassojen ja porottavan auringonpaahteen välttämiseksi paras vierailuajankohta on varhain aamulla. Alue on erittäin laaja, joten oppaan käyttämistä kannattaa ainakin harkita.
  
 
==Tule==
 
==Tule==

Versio 19. maaliskuuta 2008 kello 10.55

Chichen Itza on kuuluisa Maya-intiaanien temppelialue, Cancunin ja Meridan puolessa välissä. Se on yksi Unescon maailmanperintökohteista ja se valittiin vuonna 2007 maailman seitsemän uuden ihmeen joukkoon.

Ymmärrä

Chichen Itzan sijainti tekee siitä suositun matkakohteen. Monet turistit poikkeavat alueella päivän reissuilla esimerkiksi Cancunista. Turistimassojen ja porottavan auringonpaahteen välttämiseksi paras vierailuajankohta on varhain aamulla. Alue on erittäin laaja, joten oppaan käyttämistä kannattaa ainakin harkita.

Tule

Pääsymaksua alueelle perittiin v.2007 142$.

Liiku

Autolla

Bussilla

Kävellen

Metrolla

Näe

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!