Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Barcelona

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 63: Rivi 63:
 
==Nuku==
 
==Nuku==
  
Monet suunnittelu-asuntotuotannon
+
Barcelona on yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja sen vuoksi kaupungista löytyy myös valtava määrä erilaisia majoitusvaihtoehtoja retkeilymajoista hostelleihin, Bead and Breakfast -majoitukseen ja 5-tähden luksushotelleihin. Vertaa matkanjärjestäjien ja verkkomatkatoimistojen hintoja ja tarjouksia parhaan hinnan löytämiseksi. Katso esimerkiksi matkatoimisto [http://www.expedia.fi/Barcelona-Hotellit.d179992.Matkaoppaat-hotellit Expedian hotellit Barcelonassa]. Barcelonaan on tavallisesti saatavilla sekä lento- että hotellitarjouksia ympäri vuoden.     
  
 
* '''[http://www.hostalquartiergothic.com/  Hostal Quartier Gothic - Barcelona]'''  Avinyo, 42, 08002-BARCELONA T. +34 93 318 79 45 [http://www.hostalquartiergothic.com/]
 
* '''[http://www.hostalquartiergothic.com/  Hostal Quartier Gothic - Barcelona]'''  Avinyo, 42, 08002-BARCELONA T. +34 93 318 79 45 [http://www.hostalquartiergothic.com/]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)