Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Auton vuokraus

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 20. helmikuuta 2010 kello 07.44 – tehnyt TimoM (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Auton vuokraaminen antaa sinulle mahdollisuuden kiertää matkakohteesi lähiseutuja. Yleensä kohteessasi on nähtävää yllin kyllin, mutta monet todelliset helmet ovat ripoteltu m...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Auton vuokraus

Default Banner.jpg

Auton vuokraaminen antaa sinulle mahdollisuuden kiertää matkakohteesi lähiseutuja. Yleensä kohteessasi on nähtävää yllin kyllin, mutta monet todelliset helmet ovat ripoteltu maastoon ja paikkoihin minne bussilla ei pääse.

Ennen matkalle lähtöä, sinun kannattaa liittyä mahdollisimman monen autonvuokraajan kanta-asiakkaaksi, sillä näillä muovikorteilla voi olla muutakin käyttöä kuin plektran virka - nimittäin alennukset ja parempi palvelu. Seistyäsi kertaalleen paahtavassa auringossa odottamassa vuoroasi vuokraamon edessä, ymmärrät miksi esimerkiksi Hertz Gold Card on hyvä olla taskussa (tämän saa tällä hetkellä kaikki Hertzistä aiemmin vuokranneet, tai Air Francen klubilaiset). Monesti lentoyhtiöiden asiakkaana voit kerätä maileja vuokrasta.

Maassa maan tavalla: ennemmin kuin vuokraat auton, katsele hieman liikennettä: haluatko todella riskeerata henkesi Milanossa tai miten hyvän vakuutuksen tarvitset Ranskassa? Jos Pohjoismaissa pärjää perusturvalla, ei täysvakuutus ole mitenkään huono idea esimerkiksi Etelä-Euroopassa. Myös ehdot riippuvat maasta, ja joissakin maissa esim. verot eivät sisälly hintaan, tai joudut maksamaan erilaisia veroja vuokrastasi.

Tarkista autosi ja ota kaikista vaurioista kuvat. Yleensä autosta löytyy muutama isompi naarmu tai kolhu, mutta jollet huomaa tätä, voi olla että joudut jälkeenpäin korvaamaan korjauksen.

Nauti ajamisesta! Tuplaturboahdettu Lancia Delta Sardinian spaghettiteillä tai Smart saksalaisessa pikkukaupungissa voi tuoda todellista ajamisen iloa!