Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Amsterdam” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Amsterdam

Default Banner.jpg

Rivi 1: Rivi 1:
'''Amsterdam''' on kaupunki [[Alankomaat|Alankomaissa]]. Se on Alankomaiden pääkaupunki ja suurin kaupunki.
+
'''Amsterdam''' on [[Alankomaat|Alankomaiden]] pääkaupunki ja suurin kaupunki. Amsterdamissa on noin 740 000 asukasta ja siellä käy vuosittain miljoonia matkailijoita.
  
 
==Tule==
 
==Tule==
*[[Helsinki|Helsingistä]] (Finnair, Blue1, KLM)
+
*[[Helsinki|Helsingistä]] Amsterdamiin lentävät suoraan Finnair, Blue1 ja KLM. Lisäksi Amsterdamiin pääsee monen lentoyhtiön lennoilla vaihtamalla konetta esimerkiksi Kööpenhaminassa tai Lontoossa. Amsterdamin vilkas lentoasema, Schiphol, sijaitsee kaupungin keskustasta noin 15 kilometriä lounaaseen. Schipholista Amsterdamiin keskustaan voi matkata junalla, bussilla tai taksilla.
 +
*Keski-Euroopasta, kuten [[Pariisi|Pariisista]], [[Bryssel|Brysselistä]] ja vaikkapa [[Düsseldorf|Düsseldorfista]], Amsterdamiin pääsee junalla muutamassa tunnissa. Junat tulevat useimmiten keskusrautatieasemalle, Centraal Stationille. Kaupungissa on tosin useita muitakin rautatieasemia.
  
 
==Liiku==
 
==Liiku==
 +
 +
  
 
==Tee==
 
==Tee==

Versio 19. marraskuuta 2007 kello 16.40

Amsterdam on Alankomaiden pääkaupunki ja suurin kaupunki. Amsterdamissa on noin 740 000 asukasta ja siellä käy vuosittain miljoonia matkailijoita.

Tule

  • Helsingistä Amsterdamiin lentävät suoraan Finnair, Blue1 ja KLM. Lisäksi Amsterdamiin pääsee monen lentoyhtiön lennoilla vaihtamalla konetta esimerkiksi Kööpenhaminassa tai Lontoossa. Amsterdamin vilkas lentoasema, Schiphol, sijaitsee kaupungin keskustasta noin 15 kilometriä lounaaseen. Schipholista Amsterdamiin keskustaan voi matkata junalla, bussilla tai taksilla.
  • Keski-Euroopasta, kuten Pariisista, Brysselistä ja vaikkapa Düsseldorfista, Amsterdamiin pääsee junalla muutamassa tunnissa. Junat tulevat useimmiten keskusrautatieasemalle, Centraal Stationille. Kaupungissa on tosin useita muitakin rautatieasemia.

Liiku

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!