Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Ahvenanmaa

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 92: Rivi 92:
  
 
==Osta==
 
==Osta==
Ahvenanmaa on Suomenkin mittakaavassa kallis paikka. Alla on kuitenkin lista saariston ruokakaupoista:
+
Ahvenanmaa on Suomenkin mittakaavassa kallis paikka. Ruokakaupassa joudut pulittamaan ehkä kaksinkertaisen hinnan Manner-Suomeen verrattuna. Alla on kuitenkin lista saariston ruokakaupoista:
  
 
* Tarmo Lähikauppias Lappo Handelslag, päivittäistavarakauppa Brändön Lappossa, aivan satamassa.
 
* Tarmo Lähikauppias Lappo Handelslag, päivittäistavarakauppa Brändön Lappossa, aivan satamassa.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: