YOU CAN EDIT THIS PAGE! Just click any blue "Edit" link and start writing!

User talk:Aqwis

From Wikitravel
Revision as of 07:23, 8 September 2008 by Jpatokal (talk | contribs) (New section: wtp-maps)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Hei, og takk for hjelpen på Bergen! Jeg har gjort mesteparten av arbeidet frem til du kom (foretrekker å jobbe uten å registrere meg), men har ligget litt på latsiden en stund. Har du sett på diskusjonssiden? Har satt opp en liste der som jeg har brukt som et utgangspunkt for jobbingen. Hvis du vil svare på denne meldingen, kan du gjøre det her på din egen diskusjonsside, så skal jeg prøve å følge med. 80.203.63.176 14:52, 19 July 2008 (EDT)

Hei, det der ser ut som en fornuftig liste. Er på ferie for øyeblikket, men jeg skal fortsette skrivingen så snart jeg kommer tilbake. :) Holder før øvrig på med et kart over Bergen sentrum, noe som er grunnen til at jeg konverterte en del til <listings> (Wikitravel:How to create a map), selv om jeg vurderer å heller lage kartet manuelt. --Aqwis 08:40, 26 July 2008 (EDT)

wtp-maps[edit]

It's still using data.osm, the border way is just a designated way (list of nodes) inside that data.osm file that tells wtp-maps where the edges of the map are. Check with User:Mark for more details. Jpatokal 03:19, 8 September 2008 (EDT)