Diferència entre revisions de la pàgina «Wikitravel:Guies de Conversa»

De Wikitravel
Salta a: navegació, cerca
(S'esta suprimint tot el contingut de la pàgina)
Línia 1: Línia 1:
 +
<!--La introducció d'una guia de conversa no té encapçalament. Aquí és on es posa informació sobre l'idioma: la seva història, qui el parla, quants parlants té i altra informació general. Pot ser útil també donar una llista curta de com l'idioma pot presentar dificultats per als catalanoparlants-- formes formals vs. informals, per exemple. És preferible no endinsar-nos en la gramàtica aquí-- només una petita idea sobre la dificultat.-->
  
 +
 +
==Alfabet==
 +
<!--Intenta posar aquí una llista completa de les lletres utilitzades en l'idioma. En el cas d'un sistema complex com el xinès, per exemple, n'hi ha prou de fer una explicació de la pronunciació del dialecte més comú i escriure-ho utilitzant el nostre alfabet occidental.-->
 +
 +
 +
 +
==Guia de pronúncia==
 +
 +
===Vocals===
 +
 +
===Consonants===
 +
 +
===Diftongs comuns===
 +
 +
===Dígrafs comuns===
 +
 +
 +
==Llista de frases==
 +
<!--Les seccions de frases que es detallen a sota estan ordenades per seqüència general d'importància. Així el transport va abans que els hotels, que venen abans que els restaurants, etc. Sembla arbitrari però pot ser útil.
 +
 +
No tradueixis les frases al peu de la lletra – però dóna la frase més aproximada en l'idioma. Dóna frases alternatives que el viatger es pot trobar.
 +
 +
A més a més de donar la traducció, també pots usar parèntesis per indicar la pronunciació aproximada utilitzant el sistema català. Per exemple:
 +
; Hola. : Hello. (''he-LOU'')
 +
-->
 +
 +
===Bàsiques===

Revisió del 07:51, 10 ago 2011


Alfabet

Guia de pronúncia

Vocals

Consonants

Diftongs comuns

Dígrafs comuns

Llista de frases

Bàsiques