Diferència entre revisions de la pàgina «Wikitravel:Benvinguda»

De Wikitravel
Salta a: navegació, cerca
m (Trobar informació)
 
(10 revisions intermèdies per 4 usuaris que no es mostren)
Línia 22: Línia 22:
  
 
==Més informació==
 
==Més informació==
Tenim documentació d'[[Ajuda:Índex|ajuda]] per a facilitar la lectura i edició de Witravel. Si tens alguna pregunta sobre Wikitravel, primer consulta la nostra pàgina de  [[Wikitravel:Preguntes Més Freqüents|preguntes freqüents]]. Si no hi trobes la resposta a la teva pregunta en particular, pots preguntar-la en el  [[Wikitravel:Bar dels viatgers|Bar dels viatgers]] on Wikiviatgers amistosos poden ajudar-te.
+
Tenim documentació d'[[Ajuda:Índex|ajuda]] per a facilitar la lectura i edició de Witravel. Si tens alguna pregunta sobre Wikitravel, primer consulta la nostra pàgina de  [[Wikitravel:Preguntes més freqüents|preguntes freqüents]]. Si no hi trobes la resposta a la teva pregunta en particular, pots preguntar-la en el  [[Wikitravel:Bar dels viatgers|Bar dels viatgers]] on Wikiviatgers amistosos poden ajudar-te.
  
 
Esperem que t'agradi Wikitravel. Que trobis la informació que necessites i t'animis per a '''compartir el teu coneixement''' amb els altres.
 
Esperem que t'agradi Wikitravel. Que trobis la informació que necessites i t'animis per a '''compartir el teu coneixement''' amb els altres.
  
 
==Veure també==
 
==Veure també==
*[[Benvinguda a Viquipedistes]]
+
*[[Wikitravel:Benvinguda a Viquipedistes|Benvinguda a Viquipedistes]]
 
*[[Pàgina principal|Portada]]
 
*[[Pàgina principal|Portada]]
*[[Wikitravel:Preguntes Més Freqüents|Preguntes Més Freqüents]]
+
*[[Wikitravel:Preguntes més freqüents|Preguntes més freqüents]]
 
*[[Wikitravel:Com ajudar|Col·laboració]]
 
*[[Wikitravel:Com ajudar|Col·laboració]]
 
*[[Wikitravel:Bar dels viatgers|Bar dels viatgers]]
 
*[[Wikitravel:Bar dels viatgers|Bar dels viatgers]]
 +
*[[Wikitravel:Benvinguda als propietaris d'establiments|Benvinguda als propietaris d'establiments]]
 +
*[[Wikitravel:Benvinguda als professionals de turisme|Benvinguda als professionals de turisme]]
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +
  
  
 
[[de:Wikitravel:Herzlich willkommen]]
 
[[de:Wikitravel:Herzlich willkommen]]
 
[[en:Wikitravel:Welcome, newcomers]]
 
[[en:Wikitravel:Welcome, newcomers]]
 +
[[eo:Wikitravel:Bonvenon]]
 
[[es:Wikitravel:Bienvenido]]
 
[[es:Wikitravel:Bienvenido]]
 +
[[fi:Wikitravel:Tervetuloa Wikitraveliin]]
 
[[fr:Wikitravel:Bienvenue]]
 
[[fr:Wikitravel:Bienvenue]]
 +
[[he:ויקיטיול:ברוכים הבאים]]
 +
[[it:Wikitravel:Benvenuti, nuovi utenti]]
 
[[ja:Wikitravel:ようこそ]]
 
[[ja:Wikitravel:ようこそ]]
[[nl:Wikitravel:Welkom]]
+
[[ko:Wikitravel:새로 오신 분들을 환영합니다]]
 +
[[nl:Wikitravel:Welkom, nieuwkomers]]
 +
[[pl:Wikitravel:Witamy]]
 
[[pt:Wikitravel:Bem-vindo]]
 
[[pt:Wikitravel:Bem-vindo]]
 
[[ro:Wikitravel:Bun venit]]
 
[[ro:Wikitravel:Bun venit]]
 +
[[ru:Wikitravel:Добро пожаловать, новички]]
 
[[sv:Wikitravel:Välkommen]]
 
[[sv:Wikitravel:Välkommen]]
 +
[[zh:Wikitravel:欢迎,新来者]]
 +
[[wts:Welcome, newcomers]]

Revisió de 11:10, 4 nov 2009

Et donem la Benvinguda a Wikitravel. Nosaltres, els Wikiviatgers, esperem que apreciïs aquesta guia i que participis amb nosaltres per crear una guia de viatges gratuïta, completa, actualitzada i disponible per a tots.

Trobar informació

Per a trobar la informació que busques, vés a la Pàgina principal i fes un cop d'ull als temes que s'hi mostren. Les guies de destinació es troben en la secció del continent en el qual es troba el lloc on vols anar.

Pots buscar informació a Wikitravel usant la funció Cerca. Simplement introduïx en el camp de recerca, el nom de destinació, tema, menjar, beguda o qualsevol altra idea que estiguis buscant i rebràs una llista d'articles relacionats. Si no trobes res, significa que cal crear un nou article sobre aquest tema i que tu pots ser-ne l'autor.

Si tens alguna pregunta específica sobre algun viatge, pots deixar-la a la pàgina de discussió de la destinació desitjada. Per a preguntes generals pots deixar un missatge en el Bar dels viatgers.

Tens el nostre permís per a usar els articles de Wikitravel gràcies a la nostra llicència copyleft.

Compartir el teu coneixement

Tota la informació que trobes a Wikitravel ha estat creada per usuaris com tu. Intentem crear, il·lustrar i editar una guia de viatges per al món sencer i necessitem la teva ajuda. És un treball enorme. No has de ser cap persona experta en viatges; per a començar només és important que tinguis interès.

Sempre et convidem a llançar-te i a fer canvis a qualsevol pàgina (incloent aquesta pàgina). Simplement fes clic a la pestanya edita, i arribaràs a una pàgina que et permetrà canviar els continguts de la pàgina. Prem el botó Desa la pàgina i la teva versió sortirà a la pàgina. (Si creus que necessites més seguretat, pots practicar lliurement en la Paret dels graffitis

A mesura que et vagis involucrant, pot ser que vulguis llegir els nostres Consells per a nous col·laboradors. La nostra llista d'objectius dóna una idea del que intentem aconseguir a Wikitravel. Si tens alguna informació específica que vols compartir, existeixen una sèrie de recomanacions sobre on posar-la. També pots llegir nostre manual d'estil per a obtenir més pistes sobre com editar i estructurar guies, però no et preocupis massa sobre aquest tema si no vols.

Existeixen altres formes d'ajudar. Sempre hi ha coses que fer. I si tens una habilitat o interessos especials, considera l'opció d'apuntar-te a l'expedició corresponent.

Més informació

Tenim documentació d'ajuda per a facilitar la lectura i edició de Witravel. Si tens alguna pregunta sobre Wikitravel, primer consulta la nostra pàgina de preguntes freqüents. Si no hi trobes la resposta a la teva pregunta en particular, pots preguntar-la en el Bar dels viatgers on Wikiviatgers amistosos poden ajudar-te.

Esperem que t'agradi Wikitravel. Que trobis la informació que necessites i t'animis per a compartir el teu coneixement amb els altres.

Veure també