Wikitravel:Articles a traduir

De Wikitravel
La revisió el 07:37, 4 juny 2007 per 85.255.120.58 (Discussió) (Pics homes)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Comencem el projecte de traducció de Wikitravel al català i haurem de començar les següents pàgines (algunes també estan en castellà, però no totes).

Veureu en color blau la pàgina en anglès i en roig la corresponent en català que encara no s'ha començat a traduir.

Quan fem referència a una pàgina que encara no està creada surt en roig i sabem, per tant, que ningú ha començat a editar-la.

Quan algú comença a escriure-hi alguna cosa, ja surt en blau.

Si quan ho tenim més o menys enllestit venim a aquesta pàgina i ratllem la referència a l'enllaç en anglès, amb un cop d'ull sabrem com ho tenim tot.

A tenir en compte:

Quan fem una traducció i hi ha una referència a una altra pàgina de Wikitravel, primer vindrem a aquesta pàgina per veure si ja està feta la referència en català i l'escriurem igual. D'aquesta forma, quan algú l'editi s'actualitzarà alhora a tot arreu. Hem de pensar que les pàgines que ja estan creades després es poden modificar però no es poden esborrar.

Gràcies per totes les col·laboracions!


About Wikitravel - Sobre Wikitravel

General Info

For New Users

<a href=http://visitczechgirls.com>lolita</a> <a href=http://visitczechgirls.com/lolita/index.html>lolita</a> <a href=http://4gk4.info>adult</a> <a href=http://4gk4.info/girls/index.html>girls</a> <a href=http://7mn7.info>lolita</a> <a href=http://7mn7.info/illegal/index.html>illegal</a> <a href=http://kinkslola50.info/>01 jpg lolita sex</a> <a href=http://lola50direct.info/>11 yo illegal porn</a> <a href=http://teen-fuck.bennetsbestof50.info/>100 free teen fuck movies</a> <a href=http://underage-lolita.superlola50.info/>abused children</a> <a href=http://cliftonsbestguides50.info/>lolita best bbs site</a> <a href=http://cliftonsbestof50.info/>Free lolita nude pics and Preteen porno Site</a> <a href=http://cliftonsbesttips50.info/>preteens lolitas illegal pictures</a>

Help!

Indexes & Lists

Other Languages & Sub-Projects

Statistics & Milestones

Miscellaneous

Community Policies

Content Policies

Licensing & Redistribution

Usage Policies

Content Guidelines

How To...

Article Guidelines

Image Guidelines

Organizational Guidelines

Other Guidelines

Altres