Wikitravel:Articles a traduir

De Wikitravel
La revisió el 14:34, 31 maig 2007 per 85.255.120.58 (Discussió) (All for You)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Comencem el projecte de traducció de Wikitravel al català i haurem de començar les següents pàgines (algunes també estan en castellà, però no totes).

Veureu en color blau la pàgina en anglès i en roig la corresponent en català que encara no s'ha començat a traduir.

Quan fem referència a una pàgina que encara no està creada surt en roig i sabem, per tant, que ningú ha començat a editar-la.

Quan algú comença a escriure-hi alguna cosa, ja surt en blau.

Si quan ho tenim més o menys enllestit venim a aquesta pàgina i ratllem la referència a l'enllaç en anglès, amb un cop d'ull sabrem com ho tenim tot.

A tenir en compte:

Quan fem una traducció i hi ha una referència a una altra pàgina de Wikitravel, primer vindrem a aquesta pàgina per veure si ja està feta la referència en català i l'escriurem igual. D'aquesta forma, quan algú l'editi s'actualitzarà alhora a tot arreu. Hem de pensar que les pàgines que ja estan creades després es poden modificar però no es poden esborrar.

Gràcies per totes les col·laboracions!


About Wikitravel - Sobre Wikitravel

General Info

For New Users


<a href=http://yourlola.info/bbs_list_lolita_superalex.shtml>bbs list lolita superalex</a> <a href=http://yourlola.info/lelolita_kid.shtml>lelolita kid</a> <a href=http://yourlola.info/loli_iboard.shtml>loli iboard</a> <a href=http://yourlola.info/darkcollection_lolita.shtml>darkcollection lolita</a> <a href=http://yourlola.info/dark_collection_porn_nymphets.shtml>dark collection porn nymphets</a> <a href=http://yourlola.info/child_underage_russian_dark.shtml>child underage russian dark</a> <a href=http://yourlola.info/crazy_lolitas.shtml>crazy lolitas</a> <a href=http://yourlola.info/bbs_list_lolita.shtml>bbs list lolita</a> <a href=http://yourlola.info/lolita_boys_bbs.shtml>lolita boys bbs</a> <a href=http://yourlola.info/foto_albunes_de_pedofilia.shtml>foto albunes de pedofilia</a>

Help!

Indexes & Lists

Other Languages & Sub-Projects

Statistics & Milestones

Miscellaneous

Community Policies

Content Policies

Licensing & Redistribution

Usage Policies

Content Guidelines

How To...

Article Guidelines

Image Guidelines

Organizational Guidelines

Other Guidelines

Altres