Diferència entre revisions de la pàgina «Usuari:Pau Sabadell»

De Wikitravel
Dreceres ràpides: navegació, cerca
m
Línia 1: Línia 1:
{{Babel-3|ca|en-4|es-4}}
+
{{Babel-4|ca|en-4|es-4|fr-1}}
  
 
Sóc un [[Sabadell|sabadellenc]], nascut a [[Manresa]] el 1982, i de família [[Berguedà|berguedana]]. He viscut bona part de la meva vida a la capital del Vallès Occidental, tot i que també vaig viure 4 anys a [[Londres]] mentres cursava els estudis universitaris.
 
Sóc un [[Sabadell|sabadellenc]], nascut a [[Manresa]] el 1982, i de família [[Berguedà|berguedana]]. He viscut bona part de la meva vida a la capital del Vallès Occidental, tot i que també vaig viure 4 anys a [[Londres]] mentres cursava els estudis universitaris.
  
He tingut la gran sort de néixer al si d'una família amb vocació viatgera, amb la qual he recorregut bona part d'Europa. Als 19 anys vaig realitzar el meu primer viatge en solitari pel sud de [[Mèxic]], [[Guatemala]] i [[Belize]] (juny-juliol de 2002). Al cap de dos anys i mig vaig emprendre un nou viatge, aquest cop una volta al món de 8 mesos, que em va dur a [[Tailàndia]] -on vaig viure uns mesos treballant de voluntari a la zona afectada pel tsunami del 26 de desembre de 2006-, [[Sydney]], [[Nova Zelanda]], [[Xile]], [[Bolívia]], [[Perú]], la regió amazònica de [[Brasil]] i [[Veneçuela]].
+
He tingut la gran sort de néixer al d'una família amb vocació viatgera, amb la qual he recorregut bona part d'Europa. Als 19 anys vaig realitzar el meu primer viatge en solitari pel sud de [[Mèxic]], [[Guatemala]] i [[Belize]] (juny-juliol de 2002). Al cap de dos anys i mig vaig emprendre un nou viatge, aquest cop una volta al món de 8 mesos, que em va dur a [[Tailàndia]] -on vaig viure uns mesos treballant de voluntari a la zona afectada pel tsunami del 26 de desembre de 2004-, [[Sydney]], [[Nova Zelanda]], [[Xile]], [[Bolívia]], [[Perú]], la regió amazònica de [[Brasil]] i [[Veneçuela]].
  
Des de llavors he seguit viatjant tant com he pogut: escapades per Europa ([[Gal·les]], [[Alemanya]], [[França]], [[Luxemburg]], [[Croàcia]] i [[Bòsnia-Hercegovina]], [[Andalusia]], [[Roma]]...); per Àsia (Tailàndia, [[Laos]], [[Cambodja]], el sud de [[Vietnam]], [[Bahrain]] i l'[[Índia]]); per l'Àfrica ([[Kenya]], [[Uganda]] i [[Rwanda]]); i per Amèrica ([[Cuba]] i [[Nova York]]).
+
Des de llavors he seguit viatjant tant com he pogut:
 +
 
 +
- Escapades per Europa: [[Gal·les]], [[Alemanya]], [[França]], [[Luxemburg]], [[Croàcia]] i [[Bòsnia-Hercegovina]], [[Andalusia]], [[Roma]], [[Extremadura]]...
 +
 
 +
- Dos viatges a Àsia: Tailàndia, [[Laos]], [[Cambodja]] i el sud de [[Vietnam]] (juny-agost de 2006); [[Bahrain]] i l'[[Índia]] (juliol-agost de 2008).
 +
 
 +
- Un viatge a [[Kenya]], [[Uganda]] i [[Rwanda]] (juliol-agost de 2007) i una escapada al [[Marroc]] (gener 2009).
 +
 
 +
- Un mes per [[Cuba]] (novembre-desembre 2006) i una setmana a [[Nova York]] (març-abril 2007).

Revisió del 12:10, 28 gen 2009

Wikitravel:Babel
ca Aquest usuari té el català com a llengua materna.
en-4 This user is able to contribute with a near-native level of English.
es-4 El nivel de este usuario corresponde al de un hablante casi nativo del español.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Sóc un sabadellenc, nascut a Manresa el 1982, i de família berguedana. He viscut bona part de la meva vida a la capital del Vallès Occidental, tot i que també vaig viure 4 anys a Londres mentres cursava els estudis universitaris.

He tingut la gran sort de néixer al sí d'una família amb vocació viatgera, amb la qual he recorregut bona part d'Europa. Als 19 anys vaig realitzar el meu primer viatge en solitari pel sud de Mèxic, Guatemala i Belize (juny-juliol de 2002). Al cap de dos anys i mig vaig emprendre un nou viatge, aquest cop una volta al món de 8 mesos, que em va dur a Tailàndia -on vaig viure uns mesos treballant de voluntari a la zona afectada pel tsunami del 26 de desembre de 2004-, Sydney, Nova Zelanda, Xile, Bolívia, Perú, la regió amazònica de Brasil i Veneçuela.

Des de llavors he seguit viatjant tant com he pogut:

- Escapades per Europa: Gal·les, Alemanya, França, Luxemburg, Croàcia i Bòsnia-Hercegovina, Andalusia, Roma, Extremadura...

- Dos viatges a Àsia: Tailàndia, Laos, Cambodja i el sud de Vietnam (juny-agost de 2006); Bahrain i l'Índia (juliol-agost de 2008).

- Un viatge a Kenya, Uganda i Rwanda (juliol-agost de 2007) i una escapada al Marroc (gener 2009).

- Un mes per Cuba (novembre-desembre 2006) i una setmana a Nova York (març-abril 2007).