Diferència entre revisions de la pàgina «Qinghai»

De Wikitravel
Salta a: navegació, cerca
Qinghai

Default Banner.jpg

m (Robot afegeix: de:Qinghai)
(Regions)
Línia 2: Línia 2:
  
 
== Regions ==
 
== Regions ==
 +
'''Tsinghai'''; [[tibetà]]: མཚོ་སྔོན་ mtsho-sngon; [[mongol]]: '''Köke Naγur'''; [[manxú]]: '''Huhu Noor''') és una província de la [[República Popular de la Xina]], que rep el nom del gran [[llac Qinghai]]. Limita amb [[Gansu]] al nord-est, la [[Xinjiang|Regió Autònoma de Xinjiang]] al nord-oest, [[Sichuan]] al sud-est, i la [[Regió Autònoma del Tibet]] al sud-est.
 +
 +
 +
== Divisió administrativa ==
 +
 +
Qinghai és dividida en una ciutat-prefectura, ([[Xining]]), una prefectura ([[Haidong]]), i sis [[prefectures autònomes]]: [[Prefectura Autònoma Tibetana d'Haibei|Haibei]], [[Prefectura Autònoma Tibetana de Hainan|Hainan]], [[Prefectura Autònoma Tibetana de Huangnan|Huangnan]], [[Prefectura Autònoma Tibetana de Golog|Golog]], [[Prefectura Autònoma Tibetana de Gyêgu|Gyêgu]], i [[Prefectura Autònoma Tibetana i Mongol de Haixi|Haixi]].
  
 
== Ciutats ==
 
== Ciutats ==

Revisió del 13:01, 14 des 2013

Qinghai és una província del nord-oest de Xina.

Regions

Tsinghai; tibetà: མཚོ་སྔོན་ mtsho-sngon; mongol: Köke Naγur; manxú: Huhu Noor) és una província de la República Popular de la Xina, que rep el nom del gran llac Qinghai. Limita amb Gansu al nord-est, la Regió Autònoma de Xinjiang al nord-oest, Sichuan al sud-est, i la Regió Autònoma del Tibet al sud-est.


Divisió administrativa

Qinghai és dividida en una ciutat-prefectura, (Xining), una prefectura (Haidong), i sis prefectures autònomes: Haibei, Hainan, Huangnan, Golog, Gyêgu, i Haixi.

Ciutats

Altres destins

Comprendre

Arribar-hi

Circular

Parlar

Comprar

Menjar

Beure i sortir

Dormir

Aprendre

Treballar

Seguretat

Salut

Respectar

Mantenir contacte

Anar-se'n