Diferència entre revisions de la pàgina «Miami»

De Wikitravel
Salta a: navegació, cerca
Miami

Default Banner.jpg

(Amb cotxe)
(correcció ortogràfica)
Línia 6: Línia 6:
  
 
=== Amb avió ===
 
=== Amb avió ===
'''L'International Miami Airport''' [http://www.miami-airport.com/] es l'aeroport principal de la ciutat de Miami. Queda completament integrat dins de la ciutat, a l'altura de l'auropista '''Dolphin Expressway 836''' amb la carretera Le Jeune Road. Es l'aeroport d'[[Estats Units]] amb mes vols directes a les capitals dels paisos del [[Carib]], Centre i [[Sur America]]. Por nombre de passatgers ocupa el lloc 14e en el mon i el 7e per trafic de carga.  
+
'''L'International Miami Airport''' [http://www.miami-airport.com/] és l'aeroport principal de la ciutat de Miami. Queda completament integrat dins de la ciutat, a l'altura de l'autopista '''Dolphin Expressway 836''' amb la carretera Le Jeune Road. És l'aeroport d'[[Estats Units]] amb més vols directes a les capitals dels països del [[Carib]], Centre i [[Amèrica_del_Sud|Sud-Amèrica]]. Per nombre de passatgers ocupa el lloc 14e en el món i el 7e per tràfic de càrrega.  
  
 
Des d'[[Europa]], hi ha vol directe des de les principals capitals.
 
Des d'[[Europa]], hi ha vol directe des de les principals capitals.
Algunes de les linies aeries que hi tenen vol des d'Europa son: Iberia, British Airway, Air France, Swiss Air, Virgin, etc.  
+
Algunes de les línies aèries que hi tenen vol des d'Europa són: Iberia, British Airway, Air France, Swiss Air, Virgin, etc.  
  
 
   
 
   
  
 
=== Amb vaixell ===
 
=== Amb vaixell ===
El '''Port de Miami''' [http://www.miamidade.gov/portofmiami/] es un dels destins mes importants per les principals linies de creuers. De fet, l'anomenen la capital mundial dels creuers. Les principals linies que hi operen son:
+
El '''Port de Miami''' [http://www.miamidade.gov/portofmiami/] és un dels destins mes importants per les principals línies de creuers. De fet, l'anomenen la capital mundial dels creuers. Les principals línies que hi operen son:
  
 
* '''Carnival Cruise Lines'''
 
* '''Carnival Cruise Lines'''
Línia 30: Línia 30:
 
=== Amb vaixell ===
 
=== Amb vaixell ===
 
=== Amb cotxe ===
 
=== Amb cotxe ===
Moure's amb cotxe llogat per Miami es la millor opcio, ja que les distancies son molt grans i el transport public nefast. Les principals companyies internacionals de lloguer de cotxes hi son presents com: Hertz, Enterprise, Alamo, Avis, etc. i tambe hi ha companyies locals com Miami Rent a car [http://www.miamirentacar.com/default.asp?adid=58]  
+
Moure's amb cotxe llogat per Miami és la millor opció, ja que les distàncies són molt grans i el transport públic nefast. Les principals companyies internacionals de lloguer de cotxes hi són presents com: Hertz, Enterprise, Alamo, Avis, etc. i també hi ha companyies locals com Miami Rent a car [http://www.miamirentacar.com/default.asp?adid=58]  
  
Tambe es poden llogar cotxes mes exclusius com els que ofereix l'empresa Exotic Car Rental [http://www.autoboutiquerental.com/].
+
També es poden llogar cotxes més exclusius com els que ofereix l'empresa Exotic Car Rental [http://www.autoboutiquerental.com/].
  
Cal dir que si s'es menor de 25 anys la tarifa sol augmentar en $25 mes diaris.
+
Cal dir que si s'és menor de 25 anys la tarifa sol augmentar en $25 més diaris.
  
 
=== Amb bus ===
 
=== Amb bus ===
Línia 56: Línia 56:
 
Zona de [[Miami Beach]]:
 
Zona de [[Miami Beach]]:
  
* '''Sprits''', Lincoln Road cantonada amb Meridian. Molt centric. Pizzeria italiana. Carta de pizzes molt extensa i bona relacio qualitat-preu (20-30 US$).
+
* '''Sprits''', Lincoln Road cantonada amb Meridian. Molt cèntric. Pizzeria italiana. Carta de pizzes molt extensa i bona relació qualitat-preu (20-30 US$).
  
* '''Tiramisu''', Lincoln Roas amb Meridian. Molt centric. Pasta italiana (20-30 US$).
+
* '''Tiramisu''', Lincoln Roas amb Meridian. Molt cèntric. Pasta italiana (20-30 US$).
  
* '''Lima''', Alton Road amb 15 St. Bar-Restaurant Mexica, poca varietat pero molt bon ambient i bon preu. (15 US$ aprox).
+
* '''Lima''', Alton Road amb 15 St. Bar-Restaurant Mexicà, poca varietat però molt bon ambient i bon preu. (15 US$ aprox).
  
* '''Piola''', Alton Road amb Lincoln Road. Restaurant italia d'origen brasileny. Nomes pizzes. Bona qualitat-preu (20 us$).
+
* '''Piola''', Alton Road amb Lincoln Road. Restaurant italià d'origen brasiler. Només pizzes. Bona qualitat-preu (20 us$).
  
  
 
== Beure i sortir ==
 
== Beure i sortir ==
- Segafredo: Terrassa de coctels de Lincoln Road, tota classe de begudes. Molt concorreguda, molt cops hi ha cua per sentar-se.
+
- Segafredo: Terrassa de còctels de Lincoln Road, tota classe de begudes. Molt concorreguda, molts cops hi ha cua per seure's.
  
 
== Dormir ==
 
== Dormir ==

Revisió del 13:31, 17 juny 2007

Miami és una ciutat de Florida.

Comprendre

Arribar-hi

Amb avió

L'International Miami Airport [1] és l'aeroport principal de la ciutat de Miami. Queda completament integrat dins de la ciutat, a l'altura de l'autopista Dolphin Expressway 836 amb la carretera Le Jeune Road. És l'aeroport d'Estats Units amb més vols directes a les capitals dels països del Carib, Centre i Sud-Amèrica. Per nombre de passatgers ocupa el lloc 14e en el món i el 7e per tràfic de càrrega.

Des d'Europa, hi ha vol directe des de les principals capitals. Algunes de les línies aèries que hi tenen vol des d'Europa són: Iberia, British Airway, Air France, Swiss Air, Virgin, etc.


Amb vaixell

El Port de Miami [2] és un dels destins mes importants per les principals línies de creuers. De fet, l'anomenen la capital mundial dels creuers. Les principals línies que hi operen son:

 • Carnival Cruise Lines
 • Celebrity Cruises
 • Costa Cruises
 • Crystal Cruises
 • Norwegian Cruise Lines
 • Royal Caribbean International
 • Oceania Cruises
 • Windjammer Barefoot Cruises

Circular

Amb avió

Amb vaixell

Amb cotxe

Moure's amb cotxe llogat per Miami és la millor opció, ja que les distàncies són molt grans i el transport públic nefast. Les principals companyies internacionals de lloguer de cotxes hi són presents com: Hertz, Enterprise, Alamo, Avis, etc. i també hi ha companyies locals com Miami Rent a car [3]

També es poden llogar cotxes més exclusius com els que ofereix l'empresa Exotic Car Rental [4].

Cal dir que si s'és menor de 25 anys la tarifa sol augmentar en $25 més diaris.

Amb bus

Amb tren

Veure

Fer

Esdeveniments

Activitats

Aprendre

Treballar

Comprar

Menjar

Zona de Miami Beach:

 • Sprits, Lincoln Road cantonada amb Meridian. Molt cèntric. Pizzeria italiana. Carta de pizzes molt extensa i bona relació qualitat-preu (20-30 US$).
 • Tiramisu, Lincoln Roas amb Meridian. Molt cèntric. Pasta italiana (20-30 US$).
 • Lima, Alton Road amb 15 St. Bar-Restaurant Mexicà, poca varietat però molt bon ambient i bon preu. (15 US$ aprox).
 • Piola, Alton Road amb Lincoln Road. Restaurant italià d'origen brasiler. Només pizzes. Bona qualitat-preu (20 us$).


Beure i sortir

- Segafredo: Terrassa de còctels de Lincoln Road, tota classe de begudes. Molt concorreguda, molts cops hi ha cua per seure's.

Dormir

Econòmic

Mitjà

Gran despesa

Mantenir contacte

Seguretat

Salut

Anar-se'n