Amsterdam

De Wikitravel
La revisió el 06:36, 27 jul 2007 per Carmepla (discussió | contribucions) (interlink)
Salta a: navegació, cerca
Amsterdam

Default Banner.jpg

Amsterdam és una de les principals ciutats turístiques d'Holanda. És coneguda mundialment per la seua permisivitat en el consum d'algunes drogues anomenades blanes i per la regularització de la prostitució al seu Barri Roig.

Comprendre

Arribar-hi

Amsterdam és un ciutat europea que no és gaire lluny dels Països Catalans.

Amb avió

Actualment hi ha companyies de baix cost que operen a grans ciutats dels Països Catalans com València o Barcelona que permete molts vols a un bon preu. La ciutat està molt ben connectada amb l'aeroport per tren i podeu agafar-ne un des de l'aeroport que us durà a l'estació central d'Amsterdam.

Amb vaixell

Amb cotxe

Amb bus

Amb tren

Circular

La millor forma de circular per la ciutat és a peu. Però també és molt recomanable si heu d'estar diversos dies i les distàncies es fan llargues comprar un abonament per al tramvia. que circula per tot arreu.

Amb avió

Amb vaixell

Amb cotxe

Amb bus

Amb tren

Veure

Monuments

Estació Central

Si arribem en tren a la ciutat, el primer gran monument que trobem és l'Estació Central que ens dóna una idea que que ens trobarem a patari d'aquell moment.

Els carrers Un dels principals encants de la ciutat són els seus carrers. Fa goig passejar-hi tant a peu com amb un vaixell pels canals de la ciutat.

Parcs

Places

  • Rembrandt's Plane
  • Damm

Museus

  • Museu Van Gogh

Un pintor universal per a una ciutat universal. Hi podreu fer tot un recorregut per la seua obra i admirareu també algunes exposicions paral·leles relacionades amb el pintor.

  • Rijksmuseum

En aquest gran Museu Nacional podreu trobar obres de Rembrandt, entre elles la joia de la corona: "Ronda de nit". Mueseu Heineken La primera fàbrica d'aquesta coneguda marca ha esdevingut un museu de la companyia i podreu degustar-hi també amb el preu de l'entrada (10€) tres cerveses de la coneguda marca.

  • Casa Museu d'Anna Frank

No podeu deixar de visitar la casa més coneguda de la ciutat. El cor se us encongirà segur.

Fer

Passejar és una activitat ben barata i molt bonica en una ciutat com aquesta.

Esdeveniments

Activitats

Aprendre

Treballar

Comprar

Menjar

El mejar no és el fort dels holandesos i per tant la seua gastronomia no és una part molt interessant del viatge. Això sí, no deixa de ser curiós la quantitat de restaurants indonesis i woks que hi ha per tota la ciutat. Bons i barats.

Beure i sortir

Dormir

Econòmic

Mitjà

Gran despesa

Mantenir contacte

Seguretat

Salut

Anar-se'nPlantilla:Geo