The center for all Wikitravel images!

Welcome, newcomers/nl

From Wikitravel Shared
Welcome, newcomers : nl
Jump to: navigation, search
Welcome, newcomers/nl

Default Banner.jpg

Welkom bij Wikitravel Shared! Wij, de Wikitravellers die het gemaakt hebben, hopen dat de site jou bevalt en dat je wil bijdragen aan het maken van een vrije, actuele, complete en betrouwbare wereldwijde reisgids.


Wat is Wikitravel Shared?[edit]

Wikitravel Shared heeft twee doelen:

  1. Shared is een verzameling afbeeldingen en illustraties voor alle taalversies van Wikitravel. Een afbeelding op Shared kan op elke taalversie gebruikt worden.
  2. Shared zorgt voor coördinatie tussen de taalversies van Wikitravel. Dit bevat onder meer aankondigingen die voor de gehele site gelden, foutmeldingen, featureverzoeken en het opstarten en bijhouden van verschillende taalversies.

Dat betekent dat we hier geen reisgidsen hebben, alleen afbeeldingen en talloze beleidsdiscussies. Voeg hier geen reisgidsen toe - maar je kan natuurlijk wel de reisgidsen op de verschillende taalversies verbeteren!

Waar is de reisgids?[edit]

Als je de reisgidsen zelf zoekt, bekijk dan de lijst van beschikbare taalversies van Wikitravel.

Kan ik elke afbeelding uploaden die ik leuk vind?[edit]

Je kan geen afbeeldingen uploaden als deze niet uitgebracht kunnen worden onder onze copyleft-licentie. Zie ons afbeeldingenbeleid en onze copyleft licentie.

How gebruik ik deze afbeeldingen?[edit]

Op (bijna) elke manier die je maar wilt! Alle afbeeldingen op Wikitravel Shared hebben een Creative Commons Attribution-ShareAlike licentie of bevinden zich in het publieke domein, wat betekent dat deze vrij hergebruikt mogen worden zolang je de licentievoorwaarden volgt.

Als je een Wikitravel Shared-afbeelding toe wilt te voegen aan een Wikitravelpagina, zie de instructies op "Hoe een afbeelding toe te voegen".

Hoe voeg ik mijn eigen afbeeldingen hier toe?[edit]

Het is een proces van drie stappen:

  1. Ten eerste, maak een account aan. Dit is gratis, zonder moeite en je kan er meteen mee aan de slag.
  2. Ten tweede, upload de afbeelding. Zorg er alsjeblieft voor dat de afbeelding voldoet aan de licentievoorwaarden! Als een vuistregel, alles wat je zelf gemaakt hebt is OK, maar afbeeldingen van andere websites zijn niet OK (tenzij deze expliciet zijn afbeeldingen in het publieke domein plaatst of de CC-by-sa-licentie gebruikt).
  3. Ten derde, plaats enkele tags in de beschrijving van de afbeelding, zodat wij weten wat de afbeelding vertegenwoordigt, onder welke licentie deze valt en waar deze vandaan komt.