The center for all Wikitravel images!

User:Rein N./test1

From Wikitravel Shared
Jump to: navigation, searchBen je nieuw op Wikitravel Shared? Druk alsjeblieft op hier om te beginnen!

Wikitravel Shared is het centrale coördinatiepunt en gedeelde opslag voor beelden en andere media voor alle taal versies van Wikitravel, de vrije, complete, up-to-date en betrouwbare wereld-wijde reisgids. Wikitravel Shared bevat op dit moment 59,117 files geüpload door Wikireizigers.

Wikitravel streeft een leider te zijn in reiskennis met up-to-date en complete artikelen, en een plaatje kan vaak meer zeggen dan duizend woorden. Sommige pagina's zullen al afbeeldingen hebben, hoewel, mocht je een foto hebben, dat de sfeer van de bestemming toont, vervang alsjeblieft de huidige afbeelding met die van jouw. Tegelijkertijd hebben sommige artikelen helemaal geen afbeeldingen en we verwelkomen iedere bijdrage die kunt leveren. Bezoek alsjeblieft de lijst van de artikelen zonder plaatje op Verzoek om afbeeldingen.

Beelden per regio

Zie ook: Keukens, Kaarten


Hoe afbeeldingen van Shared te gebruiken

Om en gedeelde afbeelding vanaf Shared op iedere Wikitravel taalversie te gebruiken, gebruik de normale syntax [[Image:filenaam.jpg]] om het op te nemen. Zowel het Engelse Image: als het Nederlandse Afbeelding: of ´´´Bild´´´ kunnen afhankelijk van de taalversie worden gebruikt.

De Wikitravel software zal automatisch op zowel de Shared en de lokale beeldbank zoeken naar de afbeelding. Let er op dat als de zelfde filenaam bestaat op zowel de lokale site en op de Shared site, de zal lokale afbeelding image getoont worden.

Project coordination

Plaatje van het Moment


Lake Winnipesaukee, New Hampshire

Lake Winnipesaukee, New Hampshire

Contributor: Ryte