The center for all Wikitravel images!

User:Jonnyx

From Wikitravel Shared
Jump to: navigation, search

Jag heter Jonny Erixon, jag är född 1952 i Sjömarken strax utanför Borås i Västergötland. Frånsett kortare perioder har jag bott och verkat i Borås fram till 1995, då jag flyttade till Undersåker i Åre kommun, Jämtland. Men sedan 2001 bor och arbetar jag i Málagaprovinsen i Andalusien på Costa del Sol i södra Spanien. Jag driver en mindre konsultfirma Erixon Consulting med vilken jag hjälper företag härnere att marknadsföra sig på Internet. Eftersom jag trivs och har tänkt bli kvar här nere i sydeuropa så försöker jag även ge hela regionen Andalusien och då särskilt mina nya hemkommuner ett handtag med deras marknadsföring.

Jag känner väl till södra Spanien och jag har tänkt att jag i mån av tid skall skriva artiklar om orterna och företeelserna härnere. Jag skriver då inte bara på svenska wikipedia utan även engelska och tyska.


My name is Jonny Erixon and I am born in 1952 in a little village near Borås, Sweden. But I live and work in the Málaga province in Andalusia on Costa del Sol in southern Spain since 2001. I am running Erixon Consulting a small consulting company, based in Coin, promoting other companies from this part of the world.