The center for all Wikitravel images!

Main Page/fi

From Wikitravel Shared
Main Page : fi
Jump to: navigation, search
Main Page/fi

Default Banner.jpgOletko uusi Wikitravel Sharedissa? Klikkaa tästä aloittaaksesi!

Wikitravel Shared on yleinen koordinaatiopiste ja jakopaikka kuville ja muulle medialle kaikille kieliversioille Wikitravelista, ilmaisesta, täydennetystä, ajantasaisesta ja luotettava koko maailman kattava matkailuopas. Wikitravel Shared sisältää 58,515 Wikimatkailijoiden lataamaa tiedostoa.

Wikitravel pyrkii olemaan matkailuoppaiden edustaja laajoilla ja ajantasaisilla oppailla ja kuvilla jotka voivat useimmin kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Joissakin artikkeleissa saattaa jo olla kuvia, kuitenkin, jos sinulla on kuva, joka kuvaa matkakohdetta paremmin, korvaa alkuperäinen kuva omalla kuvallasi. Joissakin artikkeleissa ei taas ole lainkaan kuvia, joten olet tervetullut avustamaan kuvien lisäämissä. Vieraile toivottujen kuvien listalla.

Kuvat maantieteellisen sijainnin mukaan

Katso myös: Ruokakulttuuri, Kartat, Tapahtumat ja festivaalit

Käteviä toimintoja


Jaettujen kuvien käyttäminen

Käyttääksesi jaettuja kuvia missä tahansa Wikitravel-kieliversiossa, voit käyttää normaalia syntaksia [[Kuva:tiedostonimi.jpg]] liittääksesi kuvan. Joko englanninkielinen Image: tai paikallisen kielen (Bild:, 画像: jne.) syntaksia voidaan käyttää komentona.

Wikitravel-tietokanta tarkistaa automaattisesti, löytyykö kuvaa paikallisesta kieliversiosta tai jaetusta versiosta. Jos sama tiedostonimi on sekä paikallisessa kieliversiossa että jaetussa versiossa, paikallista käytetään.

Projektin koordinaatio

Tämänhetkinen kuva


Saiseikan Hospital Yamagata City

Saiseikan Hospital Yamagata City

Contributor: Shoestring