Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Wikitravel:Sandlådan"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
(Testar spamfiltret, som verkar ha problem med <BR>)
(Testar listing under en rubrik, verkar bli problem med redigering under mall-rubrikerna)
Rad 24: Rad 24:
 
'''fet'''
 
'''fet'''
 
''verision''
 
''verision''
 +
 +
 +
==Mat och dryck==
 +
Det är förmånligt att äta ute i Tallinn. På veckosluten sommartid brukar det vara ont om platser på restauranger och pubar.
 +
 +
{{rubrik|namn=Lyx}}
 +
{{bidrag saknas}}
 +
 +
{{rubrik|namn=Medel}}
 +
* '''Peppersack''' [http://www.peppersack.ee/index.php] En medeltida restaurang i Gamla Stan.
 +
 +
* '''Olde Hansa''' [http://www.oldehansa.ee/?lang=en&id=1070&tpl=1002] En annan mycket känd medeltida restaurang i Gamla stan.
 +
* '''Baieri Kelder''' [http://www.stbarbara.ee] Roosikrantsi 2. Tysk och estnisk mat i källarvalv.
 +
{{rubrik|namn=Budget}}
 +
{{bidrag saknas}}
 +
*<drink name="Olde Hansa" alt="" address="Vana Turg 1" directions="Där Virugatan går ut på Rådhusplatsen" phone="6279020" url="http://www.oldehansa.ee" hours="10-24" price="15€" lat="" long="">En härlig och stor medeltidskrog. Med öl i lerkrus och vin i remmare. Ett stort urval av medeltida rätter i en ustuderad meny. Hela det medeltida huset är tidsenligt dekorerat och personalen är med på noterna. En upplevelse som inte kostar mer än andra restauranger i närheten.</drink>
 +
*<drink name="Kompressor" alt="" address="Rataskaevu 3" directions="Gå från Rådhusplatsen mot Pikk Jalg, tag vänster in på Rataskaevu innan porthuset." phone="646 4210" url="" hours="fm-kväll" price="4€" lat="" long="">Stora pannkakor med lunch eller dessert-fyllning, man blir mätt på en portion. Mycket enkelt ställe med beställning i baren och en kvarts väntan. Välfrekventerat av studenter och backpackers.</drink>
 +
===Lyx===
 +
*<drink name="Restoran Ö" alt="" address="Mere Puiestee 6e" directions="I Rotermannkvarteret, på huvudgatan mot Gamla Staden till" phone="661 6150" url="http://www.restoran-o.ee" hours="12-23" price="23€" lat="" long="">Finsmakarmat med estnisk touch, ett bra vinutbud i en smakfullt avskalad miljö. Förhållandevis bra priser.</drink>
 +
  
  

Versionen från 7 augusti 2011 kl. 08.57

Sand med hink och spade.jpg
OBS! I sandlådan får man klottra!!! (Men det är också tillåtet att radera andras "inlägg")

På den här sidan kan du testa olika saker utan att behöva vara rädd att du har sönder något. För instruktioner, se Hur man redigerar en sida. Var vänlig och skriv bara nedanför denna linje.


STAD: Sandlådan
Lokalisering
Det gamla fyrtornet i hamninloppet
Snabbfakta
Befolkning inv.
Riktnummer28210
Densitet/km2
Språkgrekiska
Transport
Flygplats(er)Chania International Airport (CHQ)
Järnvägsstation(er)

Tjenare!

Hej, hej

Länktest Kinas huvudstad

fet verision


Mat och dryck

Det är förmånligt att äta ute i Tallinn. På veckosluten sommartid brukar det vara ont om platser på restauranger och pubar.

Lyx
Medel
  • Peppersack [3] En medeltida restaurang i Gamla Stan.
  • Olde Hansa [4] En annan mycket känd medeltida restaurang i Gamla stan.
  • Baieri Kelder [5] Roosikrantsi 2. Tysk och estnisk mat i källarvalv.
Budget
  • Olde Hansa, Vana Turg 1 (Där Virugatan går ut på Rådhusplatsen), 6279020, [1]. 10-24. En härlig och stor medeltidskrog. Med öl i lerkrus och vin i remmare. Ett stort urval av medeltida rätter i en ustuderad meny. Hela det medeltida huset är tidsenligt dekorerat och personalen är med på noterna. En upplevelse som inte kostar mer än andra restauranger i närheten. 15€.
  • Kompressor, Rataskaevu 3 (Gå från Rådhusplatsen mot Pikk Jalg, tag vänster in på Rataskaevu innan porthuset.), 646 4210. fm-kväll. Stora pannkakor med lunch eller dessert-fyllning, man blir mätt på en portion. Mycket enkelt ställe med beställning i baren och en kvarts väntan. Välfrekventerat av studenter och backpackers. 4€.

Lyx

  • Restoran Ö, Mere Puiestee 6e (I Rotermannkvarteret, på huvudgatan mot Gamla Staden till), 661 6150, [2]. 12-23. Finsmakarmat med estnisk touch, ett bra vinutbud i en smakfullt avskalad miljö. Förhållandevis bra priser. 23€. wts:Wikitravel Shared:Sandbox