Hjälp Wikitravel att blir en bättre reseguide! Läs här

Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Simson"

Från Wikitravel, den fria resehandboken.
Hoppa till: navigering, sök
(intro)
Rad 2: Rad 2:
 
----
 
----
 
{{intro}} [[Användare:Riggwelter|Riggwelter]] 27 augusti 2006 kl.13.17 (CEST)
 
{{intro}} [[Användare:Riggwelter|Riggwelter]] 27 augusti 2006 kl.13.17 (CEST)
 +
 +
Kul att jag fått två välkommnanden, med nästan två års mellanrum ;-) När jag var här förra gången hade [[Lund]] varit månadens resmål i flera år [[Användare:Simson|Simson]] 27 augusti 2006 kl.13.30 (CEST)

Versionen från 27 augusti 2006 kl. 11.30

Välkommen... Ett tips: det finns syntaxmallar för storstäder, länder och lite annat se Wikitravel:Artikelmallar. // Castrup 27 oktober 2004 kl.19.53 (CEST)Informationsställe.PNG   Välkommen till Wikitravel på svenska, Simson!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikitravel. Om det du söker inte finns där, tag gärna dina frågor i Resenärspuben. Om du tidigare har arbetat på Wikipedia är det viktigt att du också läser Wikitravel:Välkomna, Wikipedianer. Grundläggande regler återfinns på sidan regler och riktlinjer.

Sex saker att tänka på:

  • Var djärv! Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte skriva. Skriv! Det gör inget om det blir fel eller om du råkar glömma något viktigt - det finns andra som rättar till sådant senare.
  • Kika omkring! Ta en titt på huvudsidan - där finns det fler nyttiga länkar.
  • Läs och lär! Fortsätt sedan gärna med att läsa om Wikitravels namngivningskonventioner och om wikiquetten.
  • Våga fråga! Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något - vi hjälper gärna till! .
  • Signera! När du gör inlägg på diskussionssidor (som denna), ta för vana att signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde-tecken efter varandra - så här: ~~~~.
  • Detta är en kommersiell webbplats. Wikitravel ägs och drivs av Internet Brands. Läs mer om ägarförhållanden och inriktning här. Av den anledningen är webbplatsen finansierad med annonser som man dock kan välja bort under "mina inställningar".
Riggwelter 27 augusti 2006 kl.13.17 (CEST)

Kul att jag fått två välkommnanden, med nästan två års mellanrum ;-) När jag var här förra gången hade Lund varit månadens resmål i flera år Simson 27 augusti 2006 kl.13.30 (CEST)

Varianter

Åtgärder

Guider

På andra språk