Windhoek: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
 
m (Robot interwiki: Adăugat: wts:Category:Windhoek)
 
(Nu s-au afișat 6 versiuni intermediare efectuate de 5 utilizatori)
Linia 1: Linia 1:
'''Windhoek''' este capitala [[Namibia|Namibiei]] şi este un oraş puţin vizitat de turişti, fiind că prea puţină luma a şi auzit de el! Totuşi, asta nu înseamnă că nu este o destinaţie de văzut, fiind că Namibia este o ţară cu un nivel de trai mediu şi Windhoek este inima economică, politică şi culturală a ţării. Windhoek-ul este un oraş modern, şi deşi nu este atât de mult de văzut ca şi în [[Johannesburg]] sau [[Abidjan]], de exemplu, vă va place oraşul, mai ales dacă faceţi şi un tur de safari în Namibia.
+
'''Windhoek''' este capitala [[Namibia|Namibiei]] şi este un oraş puţin vizitat de turişti, fiindcă prea puţină lume a auzit de el! Totuşi, asta nu înseamnă că nu este o destinaţie de văzut, deoarece Namibia este o ţară cu un nivel de trai mediu şi Windhoek este inima economică, politică şi culturală a ţării. Windhoek-ul este un oraş modern, şi deşi nu sunt atât de multe de văzut ca şi în [[Johannesburg]] sau [[Abidjan]], de exemplu, vă va place oraşul, mai ales dacă faceţi şi un tur de safari în Namibia.
 +
{{IsIn|Namibia}}
 +
{{ciot}}
  
 +
 +
 +
 +
[[de:Windhoek]]
 
[[en:Windhoek]]
 
[[en:Windhoek]]
 +
[[eo:Vindhuko]]
 +
[[fr:Windhoek]]
 +
[[ja:ウィントフック]]
 +
[[nl:Windhoek]]
 +
[[wts:Category:Windhoek]]

Versiunea curentă din 29 decembrie 2009 04:21

Windhoek este capitala Namibiei şi este un oraş puţin vizitat de turişti, fiindcă prea puţină lume a auzit de el! Totuşi, asta nu înseamnă că nu este o destinaţie de văzut, deoarece Namibia este o ţară cu un nivel de trai mediu şi Windhoek este inima economică, politică şi culturală a ţării. Windhoek-ul este un oraş modern, şi deşi nu sunt atât de multe de văzut ca şi în Johannesburg sau Abidjan, de exemplu, vă va place oraşul, mai ales dacă faceţi şi un tur de safari în Namibia.


Acest articol este momentan doar un ciot şi are nevoie de atenţia dvs. Plonjaţi înainte şi ajutaţi-l să crească!

Variante

Acțiuni

Docents

În alte limbi

alte site-uri