San Diego: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
m (+pt)
Linia 19: Linia 19:
 
===Buget redus===
 
===Buget redus===
  
*'''Ocean Beach International Hostel''', 4961 Newport Ave, (+1 619) 223-7873. Un hostel popular pentru tineret şi turiştii cu buget redus. Există legătură directă cu autobuzul de la aeroport (până la Cable Street, de unde se poate merge pe jos până la hostel).
+
*'''Ocean Beach International Hostel''', 4961 Newport Ave, tel. '''619''' 223-7873. Un hostel popular pentru tineret şi turiştii cu buget redus. Există legătură directă cu autobuzul de la aeroport (până la Cable Street, de unde se poate merge pe jos până la hostel).
  
 
===Buget mediu===
 
===Buget mediu===
  
 
===De lux===
 
===De lux===
 
+
{{IsIn|California}}
 
{{ciot}}
 
{{ciot}}
  

Versiunea de la data 4 aprilie 2007 08:30

San Diego este un oraş în sudul Californiei, Statele Unite ale Americii.

Cuprins

De înţeles

San Diego a fost fondat în 1775 ca prima misiune spaniolă din California.

Intră/ieşi

Cu avionul

Aeroportul Internaţional San Diego (cod: SAN) este aproximativ zece minute cu maşina din centrul oraşului. Oraşul este servit majoritar de Southwest Airlines şi de alte linii aeriene din vestul Statelor Unite.

Cu autobuzul

Există autobuze sau autocare zilnice între Los Angeles, San Diego şi Mexic. Autobuzul este o alternativă relativ uşoară şi ieftină. Mulţi turişti care vor să ajungă până la San Diego vin cu avionul până la Los Angeles şi de acolo iau autobuzul.

De dormit

Buget redus

  • Ocean Beach International Hostel, 4961 Newport Ave, tel. 619 223-7873. Un hostel popular pentru tineret şi turiştii cu buget redus. Există legătură directă cu autobuzul de la aeroport (până la Cable Street, de unde se poate merge pe jos până la hostel).

Buget mediu

De lux


Acest articol este momentan doar un ciot şi are nevoie de atenţia dvs. Plonjaţi înainte şi ajutaţi-l să crească!

Variante

Acțiuni

Docents

În alte limbi