Linii aeriene ieftine din Europa: Diferență între versiuni

De la Wikitravel
Salt la: navigare, căutare
Linia 23: Linia 23:
  
 
[[en:Discount airlines in Europe]]
 
[[en:Discount airlines in Europe]]
 +
[[fi:Euroopan halpalentoyhtiöt]]
 
[[fr:Compagnies aériennes à bas prix en Europe]]
 
[[fr:Compagnies aériennes à bas prix en Europe]]
 +
[[nl:Goedkope vluchten binnen Europa]]

Versiunea de la data 2 noiembrie 2007 13:38

Europa are o serie de linii aeriene ieftine, cele mai cunoscute fiind Easyjet şi Ryanair, care au multe destinaţii multe în Europa. Aceste linii aeriene au revoluţionat piaţa europeană prin preţuri mult mai mici şi un proces de rezervare mai simplu (deşi uneori mai restrictiv).

Liniile aeriene ieftine sunt bune pentru turişti pentru că oferă servicii relativ bune între "punctul A şi B" şi deşi nu veţi fi serviţi cu mâncare sau cu căşti pentru a asculta muzică, preţurile sunt de multe ori extrem de mici! Un lucru de reţinut însă este şi faptul că aceste companii aterizează în general pe aeroporturi aflate la mare distanţă de centrul oraşului. Aceasta însă se datorează faptului că aceste aeroporturi practică taxe mai mici şi un avion aterizat poate decola mult mai rapid decât în cazul unui aeroport mare. Deci, aceasta înseamnă că pe lângă preţul mic al biletului trebuie luat în calcul şi preţul transportului de la acel aeroport până în oraş, plus taxele la rezervarea online.

Legături externe

Companii care opereaza in Romania (septembrie 2007)

Companii care intentioneaza sa opereze in Romania (septembrie 2007)Acest articol este momentan doar un ciot şi are nevoie de atenţia dvs. Plonjaţi înainte şi ajutaţi-l să crească!

Variante

Acțiuni

Docents

În alte limbi