Doe mee en deel je reiskennis!

Verona: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(Doe)
k (Doe)
Regel 22: Regel 22:
 
==Doe==
 
==Doe==
  
* '''Opera di Verona''' - absolute must-do! Op een zwoele zomeravond in de buitenlucht, op de marmeren banken van het Romeinse amfitheater, de ''Arena di Verona'', van de mooiste opera's genieten! Ieder jaar in de maanden juni, juli en augustus staat Verona in het teken van Opera. Kaarten vanaf € 18,00. Vergeet niet om een kussentje o.i.d. mee te nemen; drie uur op een marmeren bank zitten kan pijnlijk worden... zie
+
* '''Opera di Verona''' - absolute must-do! Op een zwoele zomeravond in de buitenlucht, op de marmeren banken van het Romeinse amfitheater, de ''Arena di Verona'', van de mooiste opera's genieten! Ieder jaar in de maanden juni, juli en augustus staat Verona in het teken van Opera. Kaarten vanaf € 18,00. Vergeet niet om een kussentje o.i.d. mee te nemen; drie uur op een marmeren bank zitten kan pijnlijk worden... zie [http://www.arena.it/it-IT/homeit.html Opera Verona].
  
 
==Leer==
 
==Leer==

Versie van 10 nov 2008 om 19:32

Verona is een stad in Italië.


Begrijpen

Erheen reizen

Vliegtuig

Trein

Auto

Bus

Boot

Rondreizen

Zie

Doe

  • Opera di Verona - absolute must-do! Op een zwoele zomeravond in de buitenlucht, op de marmeren banken van het Romeinse amfitheater, de Arena di Verona, van de mooiste opera's genieten! Ieder jaar in de maanden juni, juli en augustus staat Verona in het teken van Opera. Kaarten vanaf € 18,00. Vergeet niet om een kussentje o.i.d. mee te nemen; drie uur op een marmeren bank zitten kan pijnlijk worden... zie Opera Verona.

Leer

Werk

Koop

Eet

Budget

Medium

Duur

Drink

Slaap

Budget

Hostels

Medium

Duur

Communicatie

Veiligheid

Eruit reizen

Externe Links

wikipedia:Verona (stad)