Doe mee en deel je reiskennis!

Swakopmund: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina: '''Swakopmund''' is een kustplaats in Namibië aan de monding van de rivier de Swakop in de Atlantische Oceaan. De plaats ligt evenals het nabij gelegen Walvisbaai in de regio...)
 
k
Regel 1: Regel 1:
 
'''Swakopmund''' is een kustplaats in [[Namibië]] aan de monding van de rivier de Swakop in de Atlantische Oceaan. De plaats ligt evenals het nabij gelegen [[Walvisbaai]] in de regio [[Erongo]].  
 
'''Swakopmund''' is een kustplaats in [[Namibië]] aan de monding van de rivier de Swakop in de Atlantische Oceaan. De plaats ligt evenals het nabij gelegen [[Walvisbaai]] in de regio [[Erongo]].  
  
Swakopmund is een populaire vakantiebestemming voor mensen uit de hoofdstad [[Windhoek]]. Ook trekt het veel bezoekers uit [[Zuid-Afrika]], met name voor hengelaars en zeevissers. Veel toeristen uit Europa doen de plaats aan na een bezoek aan de Sossusvlei of de robbenkolonie bij ''Kaap Kruis''. Zand uit de naburige ][[Namib]]-woestijn bedekt regelmatig de straten van het plaatsje.
+
Swakopmund is een populaire vakantiebestemming voor mensen uit de hoofdstad [[Windhoek]]. Ook trekt het veel bezoekers uit [[Zuid-Afrika]], met name voor hengelaars en zeevissers. Veel toeristen uit Europa doen de plaats aan na een bezoek aan de Sossusvlei of de robbenkolonie bij ''Kaap Kruis''. Zand uit de naburige [[Namib]]-woestijn bedekt regelmatig de straten van het plaatsje.
  
 
==Arriveren==
 
==Arriveren==

Versie van 31 jan 2011 om 15:36

Swakopmund is een kustplaats in Namibië aan de monding van de rivier de Swakop in de Atlantische Oceaan. De plaats ligt evenals het nabij gelegen Walvisbaai in de regio Erongo.

Swakopmund is een populaire vakantiebestemming voor mensen uit de hoofdstad Windhoek. Ook trekt het veel bezoekers uit Zuid-Afrika, met name voor hengelaars en zeevissers. Veel toeristen uit Europa doen de plaats aan na een bezoek aan de Sossusvlei of de robbenkolonie bij Kaap Kruis. Zand uit de naburige Namib-woestijn bedekt regelmatig de straten van het plaatsje.

Arriveren

Per trein

Per bus

Per auto

Per boot

Rondreizen

Zien

Doen

Kopen

Eten

Drinken

Slapen

Volgende bestemmingen

Dit artikel is een beginnetje En heeft aandacht nodig. Duik erin en help het groeien!