Doe mee en deel je reiskennis!

Overleg:Polen: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(SvdW)
 
 
(Eén tussenliggende versie door één gebruiker wordt niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
 
+
Het Europees kampioenschap voetbal vind dit jaar plaats in [[Oekraïne]] en Polen. Het lijkt mij geen slecht idee om nieuwe artikelen aan te maken van de speelsteden die nog geen eigen artikel hebben en de bestaande artikelen verder uit te bouwen zodat supporters die afreizen naar het EK voldoende informatie kunnen vinden op Wikitravel. Om die reden heb ik, na Oekraïne, nu ook Polen tot Samenwerking van de week gepromoveerd. - [[Gebruiker:Gentenaar|Gentenaar]] 3 mrt 2012 19:59 (EST)
==SvdW==
+
* Samenwerking van de week: <nowiki>{{Sjabloon:SvdW}}</nowiki> - [[Gebruiker:Gentenaar|Gentenaar]] 3 mrt 2012 19:55 (EST)
+

Huidige versie van 16 dec 2012 om 09:16

Het Europees kampioenschap voetbal vind dit jaar plaats in Oekraïne en Polen. Het lijkt mij geen slecht idee om nieuwe artikelen aan te maken van de speelsteden die nog geen eigen artikel hebben en de bestaande artikelen verder uit te bouwen zodat supporters die afreizen naar het EK voldoende informatie kunnen vinden op Wikitravel. Om die reden heb ik, na Oekraïne, nu ook Polen tot Samenwerking van de week gepromoveerd. - Gentenaar 3 mrt 2012 19:59 (EST)

Varianten

Handelingen

Docents

In andere talen