Doe mee en deel je reiskennis!

Århus: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina: Århus is het culturele hart van Jutland, een universiteitsstad met een perfect bewaard historisch centrum en een kunstmatig gecrëerde historisch dorp ''Den Gamle By''. De belangrijk...)
 
Regel 1: Regel 1:
Århus is het culturele hart van Jutland, een universiteitsstad met een perfect bewaard historisch centrum en een kunstmatig gecrëerde historisch dorp ''Den Gamle By''. De belangrijkste attractie is het Moesgard Museum van Prehistorie met een tentoonstelling van het Stenen Tijdperk tot aan de Vikingen en met als centerpiece de 2000 jaar oude Grauballe Man. Het is een levendige plek, met cafe's, restaurants, clubs en biosciopen. Denemarken tweede grootste stad aan de Oostkust van Jutland.
+
'''Århus''' ligt in [[Denemarken ] en is het culturele hart van Jutland, een universiteitsstad met een perfect bewaard historisch centrum en een kunstmatig gecrëerde historisch dorp ''Den Gamle By''. De belangrijkste attractie is het Moesgard Museum van Prehistorie met een tentoonstelling van het Stenen Tijdperk tot aan de Vikingen en met als centerpiece de 2000 jaar oude Grauballe Man. Het is een levendige plek, met cafe's, restaurants, clubs en biosciopen. Denemarken tweede grootste stad aan de Oostkust van Jutland.
 +
 
 +
 
 +
==Info==
 +
 
 +
==Arriveren==
 +
 
 +
===Per vliegtuig===
 +
 
 +
===Per trein===
 +
 
 +
===Per auto===
 +
 
 +
===Per bus===
 +
 
 +
===Per boot===
 +
 
 +
==Rondreizen==
 +
 
 +
==Bekijken==
 +
 
 +
==Doen==
 +
 
 +
==Leren==
 +
 
 +
==Werken==
 +
 
 +
==Kopen==
 +
 
 +
==Eten==
 +
 
 +
===Budget===
 +
 
 +
===Medium===
 +
 
 +
===Duur===
 +
 
 +
==Uitgaan==
 +
 
 +
==Overnachten==
 +
 
 +
===Budget===
 +
 
 +
===Medium===
 +
 
 +
===Duur===
 +
 
 +
==Communicatie==
 +
 
 +
==Veiligheid==
 +
 
 +
==Dagelijks leven==
 +
 
 +
==Rondom==
 +
 
 +
{{Str}}
 +
 
 +
{{IsIn|Denemarken}}

Versie van 2 mrt 2009 om 14:07

Århus ligt in [[Denemarken ] en is het culturele hart van Jutland, een universiteitsstad met een perfect bewaard historisch centrum en een kunstmatig gecrëerde historisch dorp Den Gamle By. De belangrijkste attractie is het Moesgard Museum van Prehistorie met een tentoonstelling van het Stenen Tijdperk tot aan de Vikingen en met als centerpiece de 2000 jaar oude Grauballe Man. Het is een levendige plek, met cafe's, restaurants, clubs en biosciopen. Denemarken tweede grootste stad aan de Oostkust van Jutland.


Inhoud

Info

Arriveren

Per vliegtuig

Per trein

Per auto

Per bus

Per boot

Rondreizen

Bekijken

Doen

Leren

Werken

Kopen

Eten

Budget

Medium

Duur

Uitgaan

Overnachten

Budget

Medium

Duur

Communicatie

Veiligheid

Dagelijks leven

Rondom

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!


Varianten

Handelingen

Docents

In andere talen