Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun Hannover versioiden välillä

Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
'''Hannover'''[http://www.hannover.de] on kaupunki Niedersachsenin osavaltiossa [[Saksa]]ssa. Kaupunki on tunnettu messualueestaan [http://www.messe.de/homepage_e] jossa järjestetään vuosittain useita isoja messuja kuten Hannover Messe-teollisuusmessut ja CeBit-tietotekniikkamessut.
+
[[Image:Hanover cityhall crop.jpg|thumb|300px|Kaupungintalo]]
 +
'''Hannover''' [http://www.hannover.de] on kaupunki Niedersachsenin osavaltiossa [[Saksa]]ssa. Kaupunki on tunnettu messualueestaan [http://www.messe.de/homepage_e] jossa järjestetään vuosittain useita isoja messuja kuten Hannover Messe-teollisuusmessut ja CeBit-tietotekniikkamessut.
  
 
==Tule==
 
==Tule==
 
===Lentokoneella===
 
===Lentokoneella===
Lentokenttä Langenhagen [http://www.hannover-airport.de/] sijaitsee noin 10 km keskustasta pohjoiseen. Messujen aikana lennetään tilauslentoja [[Helsinki|Helsingistä]] suoraan Hannoveriin, muuten lyhyin reitti on SAS:illa [[Kööpenhamina]]n kautta. Vaihtoehtoisesti voi lentää [[Berliini]]in tai [[Hampuri]]in ja jatkaa Hannoveriin junalla.
+
Hannoverin kansainvälinen lentokenttä Langenhagen [http://www.hannover-airport.de/] sijaitsee noin 10 km keskustasta pohjoiseen. Messujen aikana lennetään tilauslentoja [[Helsinki|Helsingistä]] suoraan Hannoveriin, muuten lyhyin reitti on SAS:illa [[Kööpenhamina]]n kautta. Vaihtoehtoisesti voi lentää [[Berliini]]in tai [[Hampuri]]in ja jatkaa Hannoveriin junalla.
  
 
===Autolla===
 
===Autolla===
Rivi 12: Rivi 13:
  
 
==Liiku==
 
==Liiku==
Raitiovaunulla (S-bahn) pääsee kaikkialle.  
+
Hannoverissa on raitiotieverkko [http://www.uestra.de/] jolla pääsee liikkumaan sekä keskustassa että keskustan ulkopuolella.
  
 
==Näe==
 
==Näe==
 +
[[Image:Hannover expo.JPG|thumb|Messeturm, messutorni]]
 
* <see name="Hannover zoo" address="" phone="" email="" fax="" hours="" price="" url="http://www.zoo-hannover.de"></see>
 
* <see name="Hannover zoo" address="" phone="" email="" fax="" hours="" price="" url="http://www.zoo-hannover.de"></see>
* '''Herrenhäusner garten''' Iso puisto joka muistuttaa [[Versailles]]in puistoa [[Pariisi]]ssa.
+
* <see name="Herrenhäusner garten" address="" phone="" email="" fax="" hours="" price="" url=""> Iso puisto joka muistuttaa [[Versailles]]in puistoa [[Pariisi]]ssa.</see>
 +
 
 
==Tee==
 
==Tee==
  

Versio 21. elokuuta 2008 kello 12.47

Kaupungintalo

Hannover [1] on kaupunki Niedersachsenin osavaltiossa Saksassa. Kaupunki on tunnettu messualueestaan [2] jossa järjestetään vuosittain useita isoja messuja kuten Hannover Messe-teollisuusmessut ja CeBit-tietotekniikkamessut.

Sisällysluettelo

Tule

Lentokoneella

Hannoverin kansainvälinen lentokenttä Langenhagen [3] sijaitsee noin 10 km keskustasta pohjoiseen. Messujen aikana lennetään tilauslentoja Helsingistä suoraan Hannoveriin, muuten lyhyin reitti on SAS:illa Kööpenhaminan kautta. Vaihtoehtoisesti voi lentää Berliiniin tai Hampuriin ja jatkaa Hannoveriin junalla.

Autolla

Hannover on noin 150 kilometriä Hampurista etelään. Autolla pääsee hyvin Hannoveriin.

Junalla

Mm. Hampurista ja Frankfurtista on luotijunayhteydet Hannoveriin. Aikataulut ja hinnastot Deutsche Bahnin [4] sivuilta.

Liiku

Hannoverissa on raitiotieverkko [5] jolla pääsee liikkumaan sekä keskustassa että keskustan ulkopuolella.

Näe

Messeturm, messutorni

Tee

Osta

Kröpcken torin ympärillä on useita tavarataloja.

Syö

Münchener halle, valtava olutravintola keskellä messualuetta
  • Bavarium, Windmühlenstrasse 3, +49 511 323 600 (, fax: +49 511 328 752), [7]. Baijerilainen ravintola ydinkeskustassa.

Juo

Kahvilat

  • Holländische Kakao-stube, Ständehausstrasse 2, +49 511 304100.

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Hannoverissa on väkilukuun suhteutettuna paljon hotelleja. Messuviikkoina on kuitenkin vaikeata saada hotellihuonetta jos ei ole varannut etukäteen ja hinnatkin ovat korkeampia.

Edulliset

Keskihintaiset

  • Ibis Hotel Medical Park, Feodor-Lynen Strasse 1, +49 511 95670 (fax: +49 511 9567 140), [9]. Raitiovaunu S4.

Hintavat

  • Holiday Inn Hannover Airport, Petzelstrasse 60, +49 511 770 70 (fax: +49 511 7707 600), [10].

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

Hampuri, Bremen ja Berliini ovat parin tunnin automatkan päässä.Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!

Kirjoitusjärjestelmät

Toiminnot

Docents

Muilla kielillä

muut sivustot