Usuari:Pau Sabadell: Diferència entre les revisions

De Wikitravel
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 1: Línia 1:
 
{{Babel-3|ca|en-4|es-4}}
 
{{Babel-3|ca|en-4|es-4}}
  
 +
Sóc un [[Sabadell|sabadellenc]], nascut a [[Manresa]] el 1982, i de família [[Berguedà|berguedana]]. He viscut bona part de la meva vida a la capital del Vallès Occidental, tot i que també vaig viure 4 anys a [[Londres]] mentres cursava els estudis universitaris.
  
<div style="width:550px; position: relative;">
+
He tingut la gran sort de néixer al si d'una família amb vocació viatgera, amb la qual he recorregut bona part d'Europa. Als 19 anys vaig realitzar el meu primer viatge en solitari pel sud de [[Mèxic]], [[Guatemala]] i [[Belize]] (juny-juliol de 2002). Al cap de dos anys i mig vaig emprendre un nou viatge, aquest cop una volta al món de 8 mesos, que em va dur a [[Tailàndia]] -on vaig viure uns mesos treballant de voluntari a la zona afectada pel tsunami del 26 de desembre de 2006-, [[Sydney]], [[Nova Zelanda]], [[Xile]], [[Bolívia]], [[Perú]], la regió amazònica de [[Brasil]] i [[Veneçuela]].
<object width="550" height="293" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.travbuddy.com/flash/countries_map.swf?id=1968319" height="293" width="550">
+
 
<param name="movie" value="http://www.travbuddy.com/flash/countries_map.swf?id=1968319" />
+
Des de llavors he seguit viatjant tant com he pogut: escapades per Europa ([[Gal·les]], [[Alemanya]], [[França]], [[Luxemburg]], [[Croàcia]] i [[Bòsnia-Herzegovina]], [[Andalusia]], [[Roma]]...); per Àsia (Tailàndia, [[Laos]], [[Cambodja]], el sud de [[Vietnam]], [[Bahrain]] i l'[[Índia]]); per l'Àfrica ([[Kenya]], [[Uganda]] i [[Rwanda]]); i per Amèrica ([[Cuba]] i [[Nova York]]).
<param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#372060" />
+
<embed src="http://www.travbuddy.com/flash/countries_map.swf?id=1968319" quality="high" bgcolor="#372060" width="550" height="293" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
+
</object>
+
<div style="background-color: #372060; text-align: center; width: 549px; border-left: 1px solid #372060;">
+
<a href="http://www.travbuddy.com/travel-widgets"><img src="http://www.travbuddy.com/images/widget_map_promote.gif" border="0"></a>
+
<a href="http://www.travbuddy.com/hotels"><img src="http://www.travbuddy.com/images/widget_map_promote_hotels.gif" border="0"></a>
+
</div>
+
</div>
+

Revisió de 17:19, 3 oct 2008

Wikitravel:Babel
ca Aquest usuari té el català com a llengua materna.
en-4 This user is able to contribute with a near-native level of English.
es-4 El nivel de este usuario corresponde al de un hablante casi nativo del español.

Sóc un sabadellenc, nascut a Manresa el 1982, i de família berguedana. He viscut bona part de la meva vida a la capital del Vallès Occidental, tot i que també vaig viure 4 anys a Londres mentres cursava els estudis universitaris.

He tingut la gran sort de néixer al si d'una família amb vocació viatgera, amb la qual he recorregut bona part d'Europa. Als 19 anys vaig realitzar el meu primer viatge en solitari pel sud de Mèxic, Guatemala i Belize (juny-juliol de 2002). Al cap de dos anys i mig vaig emprendre un nou viatge, aquest cop una volta al món de 8 mesos, que em va dur a Tailàndia -on vaig viure uns mesos treballant de voluntari a la zona afectada pel tsunami del 26 de desembre de 2006-, Sydney, Nova Zelanda, Xile, Bolívia, Perú, la regió amazònica de Brasil i Veneçuela.

Des de llavors he seguit viatjant tant com he pogut: escapades per Europa (Gal·les, Alemanya, França, Luxemburg, Croàcia i Bòsnia-Herzegovina, Andalusia, Roma...); per Àsia (Tailàndia, Laos, Cambodja, el sud de Vietnam, Bahrain i l'Índia); per l'Àfrica (Kenya, Uganda i Rwanda); i per Amèrica (Cuba i Nova York).

Variants

Accions

Docents

En altres llengües