Taiwan: Diferència entre les revisions

De Wikitravel
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Pàgina nova, amb el contingut: «Taiwan és una nació de l'illa d'uns 36.000 km ² situat a la costa del sud-est de la Xina, al sud-oest d'Okinawa i al nord de les Filipines. L'illa es regeix p...».)
 
 
Línia 1: Línia 1:
Taiwan és una nació de l'illa d'uns 36.000 km ² situat a la costa del sud-est de la Xina, al sud-oest d'Okinawa i al nord de les Filipines. L'illa es regeix per la República de la Xina o la República de la Xina. En forma més o menys com una patata dolça, la nació és la llar de més de 20 milions de persones i és un dels llocs més densament poblats del món. A més de les seves ciutats plenes, Taiwan també és coneguda per escarpades muntanyes i frondosos boscos. A més de l'illa de Taiwan, la República de la Xina també regula les illes Pescadors (Penghu), Quemoy (Kinmen / Jinmen) i Matsu.
+
'''Taiwan''' és una nació de l'illa d'uns 36.000 km ² situat a la costa del sud-est de la Xina, al sud-oest d'Okinawa i al nord de les Filipines, [[Àsia]]. L'illa es regeix per la República de la Xina o la República de la Xina. En forma més o menys com una patata dolça, la nació és la llar de més de 20 milions de persones i és un dels llocs més densament poblats del món. A més de les seves ciutats plenes, Taiwan també és coneguda per escarpades muntanyes i frondosos boscos. A més de l'illa de Taiwan, la República de la Xina també regula les illes Pescadors (Penghu), Quemoy (Kinmen / Jinmen) i Matsu.
  
 
== Regions ==
 
== Regions ==

Revisió de 23:51, 4 abr 2010

Taiwan és una nació de l'illa d'uns 36.000 km ² situat a la costa del sud-est de la Xina, al sud-oest d'Okinawa i al nord de les Filipines, Àsia. L'illa es regeix per la República de la Xina o la República de la Xina. En forma més o menys com una patata dolça, la nació és la llar de més de 20 milions de persones i és un dels llocs més densament poblats del món. A més de les seves ciutats plenes, Taiwan també és coneguda per escarpades muntanyes i frondosos boscos. A més de l'illa de Taiwan, la República de la Xina també regula les illes Pescadors (Penghu), Quemoy (Kinmen / Jinmen) i Matsu.

Regions

Ciutats

Altres destins

Comprendre

Arribar-hi

Amb avió

Amb vaixell

Amb cotxe

Amb bus

Amb tren

Circular

Amb avió

Amb vaixell

Amb cotxe

Amb bus

Amb tren

Parlar

Comprar

Menjar

Beure i sortir

Dormir

Aprendre

Treballar

Seguretat

Salut

Respectar

Mantenir contacte

Variants

Accions

Docents

En altres llengües